Izgradio mali kafić u dvorištu i pokazao kreativnost

Većina ljudi je tokom karantina pokazala svoju kreativnost, pa tako i 53-godišnji muškarac iz okruga Orange u Kaliforniji. On je u svom dvorištu izgradio mini kafić za koji su mnogi rekli da izgleda bolje nego “pravi” kafić.

Izvođač radova koji je na ovom projektu radio puno radno vrijeme izgradio je mjesto za kafu iz snova La Vida za nešto više od tri mjeseca. Umjesto da baci sav neiskorišteni materijal i smeće iz svojih prethodnih poslova, dao im je novu svrhu i kao rezultat toga, ima savršenu zonu za hlađenje u kojoj može uživati ​​uz šoljicu kafe s porodicom i prijateljima.

“Da li je moj tata u roku od tri mjeseca sam izgradio kafić u dvorištu? Apsolutno”, napisala je Juliann Astrid na Twitteru.

U to vrijeme njen otac nije bio svjestan da će video na Twitteru preko noći postati viralan. Ed, koji je sada jedan od najpoznatijih graditelja, saznao je za to tek kada je njegova kćerka uokvirila članak iz Newsweeka i donijela mu ga sljedeći dan, piše Bored Panda.

Kafić ima prostor za porodicu i goste koji se zajedno mogu okupljati, a u koji se može smjestiti šest osoba i ima stol za dvoje koji se nalazi vani. Mali kafić ima i drveni pult, prostor za sjedenje u baru, displej za pecivo, mini frižider, mikrovalnu pećnicu, šah sto sa dvije stolice, policu za knjige, televizor.

 (Klix)