O nama

U ZDRAVOM DOMU JE BUDUĆNOST

 

Časopis za porodicu DOM INFO obuhvata oblasti građenja i opremanja prostora za stanovanje, vanjskog i unutrašnjeg uređenja, namještaja i dekora, uređenja zelenih površina, kao i pratećih usluga vezanih za izgradnju i namještanje doma. Časopis je osnovao tim mladih stručnjaka i entuzijasta iz Banjaluke. Pomnim analizama tržišta Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine ustanovili smo da u lancu između kupaca i ponuđača nedostaje važna karika – medij koji će na drugačiji način prezentovati sve ono što se nalazi na našem i tržištu regiona, iz oblasti gradnje i opremanja doma.

Prvi broj je izašao u avgustu 2008. godine, s ciljem da informiše one koji razmišljaju da izgrade, opreme ili “osvježe” svoj kutak za stanovanje, efikasnošću pristupa poslu, kvalitetom proizvoda i raznovrsnošću ponude i usluga učini konkurentnim mnoga preduzeća u Bosni i Hercegovini i promoviše sve one koji su mladi, dosta znaju i puno su postigli.

DOM INFO će vam predstaviti kvalitet, luksuz, inovacije, efikasnost, ekološke principe i praktičnost, jer činjenica je da je za kvalitetan dom i prostor, u kome ćete i vi i vaši najdraži uživati, potrebna kombinacija svega pomenutog.

Stil života koji diktira današnjica nemeće potrebu da budemo svjesniji brige o svom zdravlju. Iz tog razloga, od oktobra 2010. godine u časopisu DOM INFO možete pročitati i dodatak WELLNESS, koji obuhvata oblasti zdravog življenja, savjete uglednih doktora, zdravu ishranu i ostale teme koje će poboljšati kvalitet vašeg života.

Ono što uređivački kolegijum časopisa DOM INFO može obećati jeste da ćemo uvijek biti informativni, raznovrsni, kako sa predstavljanjem tržišta, tako i sa zanimljivim i praktičnim tematskim sadržajima, kao i otvoreni za saradnju. A od vas, naših čitalaca, očekujemo da uživate u temama koje za vas pripremamo, zahvaljujući našim savjetima dobijete udobniji i prijatniji dom i imate srećniju i zdraviju porodicu.

 

Tehničke karakteristike časopisa:

Format 210 x 290 portrait

Opseg 96 stranica + korice (6,25 araka A1 + korica)

Štampa puni kolor 4/4

Papir k/b LWC 80 g/m

Papir korice Garda Gloss 200 g/m

Uvez vruće ljepilo – bez šivanja koncem PUR ljepilo

Zlato tisak (izrađen kliše) bakarna boja