O nama

U ZDRAVOM DOMU JE BUDUĆNOST

 

Portal DOM INFO obuhvata oblasti građenja i opremanja prostora za stanovanje, vanjskog i unutrašnjeg uređenja, namještaja i dekora, uređenja zelenih površina, kao i pratećih usluga vezanih za izgradnju i namještanje doma. Portal je osnovao tim mladih stručnjaka i entuzijasta iz Banjaluke. Pomnim analizama tržišta Republike Srpske i Federacije Bosne i Hercegovine ustanovili smo da u lancu između kupaca i ponuđača nedostaje važna karika – medij koji će na drugačiji način prezentovati sve ono što se nalazi na našem i tržištu regiona, iz oblasti gradnje i opremanja doma.

DOM INFO će vam predstaviti kvalitet, luksuz, inovacije, efikasnost, ekološke principe i praktičnost, jer činjenica je da je za kvalitetan dom i prostor, u kome ćete i vi i vaši najdraži uživati, potrebna kombinacija svega pomenutog.

Ono što uređivački kolegijum portala DOM INFO može obećati jeste da ćemo uvijek biti informativni, raznovrsni, kako sa predstavljanjem tržišta, tako i sa zanimljivim i praktičnim tematskim sadržajima, kao i otvoreni za saradnju. A od vas, naših čitalaca, očekujemo da uživate u temama koje za vas pripremamo, zahvaljujući našim savjetima dobijete udobniji i prijatniji dom i imate srećniju i zdraviju porodicu.