Zavirite u sve kuće i stanove Romana Abramoviča

Otkrivamo nevjerovatni portfolio nekretnina Romana Abramoviča, vrijedan skoro 400 miliona evra.

Tu su dvije prestižne adrese u Londonu, jedna na Karibima, francuski zamak i još mnogo toga. Naravno, tu je i njegova najnovija adresa u Tel Avivu, do koje je došao zbog problema sa vizom u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ove nedjelje smo saznali da on pokušava da duplira životni prostor za svoju novu vilu. Zapravo, zdanje koje će biti pretvoreno u njegovu vilu sa dvanaest spavaćih soba je nekadašnji hotel koji je on platio oko 20 miliona evra.

Uprkos svojim problemima sa vizom, Roman Abramovič, koji vrijedi minimum devet 11 milijardi evra, i dalje posjeduje neke od najboljih nekretnina u Londonu. Tu je masivna vila u Kensington Palace Gardensu, koji se inače još naziva i Milijarderski niz, kao i trospratni penthaus koji je kupio u ekskluzivnom stambenom bloku Chelsea Waterfront.

Pored toga, on posjeduje imanja širom svijeta, uključujući skijašku ložu u stilu Džejms Bonda i ranč u SAD-u, rajsku vikendicu na Karibima i zamak na jugu Francuske. Kao što i sami znate, do sada smo već obradili brojne teme vezane za slavnog ruskog oligarha, ali ovog puta, posmatramo samo njegov portfolio nekretnina, jer zaista ima šta da se vidi.

(luxlife.rs)