Zavirite u vilu koju je Ariane Grande upravo prodala za 14 miliona dolara

Ariana Grande kaže “Thank U, Next” svojoj vili u Los Anđelesu, koja je u srijedu prodata za 14 miliona dolara.Smještena u Holivud Hilsu, omiljenom naselju slavnih, kuća od 1000 kvadratnih metara više nije u vlasništvu popularne pevačice. 28-godišnja pop pevačica nije se dugo zadržala u ovoj vili – kupila je rezidenciju sa četiri spavaće sobe i šest kupatila u junu 2020. za 13,7 miliona dolara, prema javno dostupnim podacima.

 

Grosby Group / BACKGRID

 

Grosby Group / BACKGRID

 

Grosby Group / BACKGRID

 

Vila je izgrađena 2018. godine kao „specijalna“ kuća i vezana je za kompaniju Woodbridge Group. Woodbridge je osnovao Robert Šapiro, koji služi 25 godina zatvora nakon što se izjasnio krivim za prevaru investitora za 1,3 miliona dolara, objavio je The Wall Street Journal 2019.

Karakteristike vile uključuju pogled na Los Anđeles, Tihi okean i šire, staklene zidove koji se uvlače, bar na otvorenom, vinski podrum sa prostorom za više od 300 flaša vina i gurmansku kuhinju sa ostrvom od crnog granita i italijanskim ormarićima sa akcentima od mesinga.Glavna spavaća soba koja zauzima čitav sprat nudi prostor za sjedenje, dva toaleta, kadu i garderobu za pop zvezdu. Tu su i medijski salon, teretana i sauna, kao i bazen okružen palubom.

Bird Streets, naselje u kom se nalazi kuća omiljeno je među holivudskom elitom. Među komšijama su Leonardo Dikaprio, Tobi Megvajer, Džodi Foster, Kijanu Rivs i kuvar Bobi Flej.

 

Grosby Group / BACKGRID

 

Grosby Group / BACKGRID

 

Arijana Grande, poznata po hitovima kao što su “7 Rings” i “Bang Bang” takođe je prošle godine kupila 300 godina staro imanje u Montesitu u Kaliforniji. Kuću sa drvenom konstrukcijom, kupljenu za 6,75 miliona dolara, prodale su voditeljka Elen Dedženeres i glumica Porša de Rosi.

 

eonline.com