“Tržnica” najavila manifestaciju “Dan za hvala”

Tradicionalna manifestacija “Dan za hvala”, koju organizuje banjalučka “Tržnica” povodom krsne slave Duhovi, biće održana u utorak, 6. juna, čemu prethodi obilježavanje krsne slave ove firme u nedjelju 4. juna.

Na današnjoj konferenciji za novinare Nemanja Bilanović, direktor “Tržnice” najavio je bogat kulturno-umjetnički program te tradicionalnu smotru autohtonih sorti konja i rasnih grla i vožnju fijakerima sa “Nove pijace” do Kastela i nazad.

Bilanović je predstavio najnovije rezultate poslovanja i naglasio značaj ovog preduzeća.

trznica banjaluka

“Tržnica posluje u sklopu korporacije koja ima 12 preduzeća i 1700 zaposlenih. Za nas gradska ‘Tržnica’ ima poseban značaj jer je u svakom segmentu implementirana u život ovog grada. To je mjesto gdje dolazi većina građana Banjaluke u potrazi za svježim, domaćim i zdravim proizvodima” kazao je Bilanović.

Naglasio je da Tržnica u avgustu ove godine slavi 90 godina postojanja.

Mladen Čulić, zamjenik generalnog direktora “Tržnice”, naglasio je da su poslovni rezultati za prošlu godinu pozitivni, odnosno da je preduzeće poslovalo u dobitku više od tri miliona KM.

“Možemo se pohvaliti izuzetno dobrim poslovanjem na svim našim poslovnim jedinicama. Planiramo da i dalje sredstva ulažemo u adaptaciju i modernizaciju objekata, te da na Novoj pijaci izgradimo još jedan objekat” rekao je Čulić.

Rukovodstvo preduzeća, kao i svake godine povodom ovog praznika, najavilo je posjetu i uručenje donacija, ove godine Centru za mentalno zdravlje, kao i uručenje zahvalnica poslovnim partnerima i nagrada najboljim radnicima “Tržnice”.

Za kraj, pozvali su sve građane Banjaluke da prisustvuju manifestaciju “Dan za hvala”, na kojoj će osim prezentacije najboljih grla i najljepših fijakera, biti spremljen ručak za sve posjetioce.