Stan sa savršenim panoramskim pogledom na okean

Najveći luksuzni penthaus na obali mora u Kanadi i jedan od najskupljih  u Vankuveru , došao je na tržište za 38,8 miliona dolara. Penthouse u luksuznom objektu Three Harbour Green je završen 2012. godine, a zatim je prošao prilagođeni redizajn 2016. Sada je ponovo u prodaji sa osvježenim izgledom i osjećajem.

 

 

Rezidencija se prostire na tri sprata i ima četiri spavaće sobe i pet kupatila, što je čini savršenom za porodice. Takođe je nevjerovatno prostrana, sa 8.000 kvadratnih metara unutrašnjeg životnog prostora i više od 4.700 kvadratnih metara spoljašnjeg prostora.

Plafoni od dvadeset stopa sa prozorima od poda do plafona jedan su od definitivnih naglasaka, jer su dobrodošli sa obiljem prirodnog svjetla i panoramskim pogledom. Postoje neprekidni pogledi od 360 stepeni na okean, planine North Shore, Stanley Park, Lions Gate Bridge i English Bay, osiguravajući da ste uvijek povezani s netaknutom prirodom Vankuvera. Srećom, možete uživati ​​i na otvorenom iz prostranih al fresco prostora, koji uključuju balkon i dvije terase, od kojih je jedna zen vrt od 2.500 četvornih stopa. Ova specifična terasa je idealna za zabavu, jer ima nekoliko dnevnih prostora, floru inspirisanu japanskim stilom i jasan pogled na grad koji blista noću.

Kao dio redizajna, prethodni vlasnici su ugradili uzvišene materijale i elemente visokog dizajna, uključujući ormare i glodalice izrađene po mjeri i završne obrade od prirodnog kamena. Podovi od oniksa i mermernih pločica sa geometrijskim šarama mogu se naći u nekim sobama, dok su na terasama podovi od brazilskog kedra. Na drugom mjestu pronađite kameni kamin Nero Marquina od 10 stopa od mramora i prilagođenu svjetlosnu instalaciju Bocci 73 nalik oblaku. Dizajnerka interijera Karin Bohn iz House of Bohn zaslužna je za klasične, ali elegantne interijere, koji imaju neutralnu paletu boja kako bi okolni krajolik zasijao.

Vankuver se konstantno rangira kao jedan od najprikladnijih gradova za život, sa poželjnom klimom tokom cijele godine, stabilnim političkim okruženjem, vodećim zdravstvenim uslugama i prestižnim akademskim i istraživačkim institucijama“, kaže agentica za listing Juliana Jiao. “Ovaj penthouse, jednostavno rečeno, ispunjava sve okvire, sa svojom lokacijom na obali mora u najprestižnijoj zgradi Three Harbour Green i četvrti Coal Harbor, najvećim kombinovanim životnim prostorom i beskrajnim pogledom na ocean koji će ostati neometan.”

Penthaus ima privatnu garažu za sedam automobila i tri visokobezbjedne sobe sa skladišnim prostorom. Kupci će takođe imati pristup luksuznim sadržajima zgrade, kao što su zatvoreni bazen, sauna, parna kupelj, zatvoreni teren za skvoš, pozorišna soba i virtuelni golf, između ostalog. , ali ovo je apsolutno krunski dragulj i Three Harbour Greena i cijelog Vancouvera.