Soneva Soul, novi wellness koncept koji spaja vrhunske inovacije sa vijekovima iscjeliteljske mudrosti

Soneva, pionirski operater luksuznih odmarališta, predvodi put u pružanju ljudima luksuznog ostrvskog života. Poznato je da je prekrasan dah u užurbanim životima ljudi. Sa lansiranjem Soneva Soula, odmaralište dodaje još jednu spokojnu dimenziju maldivskom čudu Soneva Jani , nadilazeći zadivljujuća carstva prirode u vaš um, tijelo i dušu. Transformativni wellness koncept oduševit će goste spajanjem Soneva iskustva od više od 26 godina u oblastima neusporedivog luksuznog gostoprimstva i dobrobiti.

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

O prekrasnom novom dodatku Soneva Soula govori Sonu Shivdasani, izvršni direktor i suosnivač Soneve: „Wellness prožima sve što radimo u Sonevi: našu održivu, bosonogu filozofiju koja ponovo povezuje naše goste sa zemljom; naše prirodne lokacije koje potvrđuju život; naša ukusna, a opet zdrava kuhinja; i naša iskustva gostiju koja su promijenila život.” Nastavio je: „Soneva Soul je kulminacija svega što smo naučili otkako smo 1995. godine pokrenuli našu banju u Soneva Fushi, prvo odmaralište na Maldivima. Slično kao i Soneva, u Soneva Soul, mi smo pionir u pristupu koji kombinuje očigledne suprotnosti kako bismo našim gostima ponudili transformativno i personalizovano iskustvo dobrobiti.”

Ne samo da će vam Soneva Soul ponuditi ekskluzivne odmarališta, programe kretanja, spavanja, joge i meditacije, već se proteže i na wellness i lifestyle proizvode koji se nalaze u kompleksu Soneva Soul Island Spa na tri nivoa koji se nalazi u netaknutoj i slikovitoj Soneva Jani. Kompleks će otvoriti kapije blagostanja sa uzvišenim šetnicama, sobama za tretmane na otvorenom, konsultativnim apartmanima, sobama za terapeutsku biomodulaciju, pa čak i najsavremenijom teretanom i sokovima. Koji god način da ostanete u formi, Soneva vam to nudi uz dodatne pogodnosti.

Ljubitelji joge mogu maksimalno iskoristiti milje posredujući u namjenskim prostorima s pogledom od 360 stupnjeva na privatnu tirkiznu lagunu. Soneva Soul sada radi u Soneva Jani i drugim nagrađivanim odmaralištima Soneva , Soneva Fushi na atolu Baa na Maldivima i Soneva Kiri na Tajlandu.

 

luxurylaunches.com