Najveći i najluksuzniji krevet u kući DoLittle

Neki od najinteresantnijih domova na svijetu smješteni su usred poznatih gromada Nacionalnog parka Joshua Tree.

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

luxurylaunches.com

 

“Bubble Tent” je jedan od takvih primjera, a najviše se govori i o Dolittle House, Džeja Dulitla, koji je počeo da gradi kuću 1987. godine sa svojom suprugom Bev. Ovaj dom više liči na pećinu iz naučne fantastike.

Zahvaljujući saradnji između Hastens, jedne od vodećih svjetskih kompanija za proizvodnju luksuznih kreveta i Doolittle House, najveći Hastens 2000T krevet sada se nalazi u ovom domu.
Ovaj prostrani, okrugli krevet kompanije Hastens izgleda prikladno u sunčanoj sobi i idealno je mjesto za opuštanje gostiju dok upijaju sunce gledajući predivne pejzaže.

Partner Hastensa, Karl Larson je rekao: „I Hastens i Doolittle House pokazuju kako umjetnost može doći u mnogo različitih oblika, kao što su arhitektura i zanatstvo. Bliskom saradnjom sa dizajnerom enterijera kuće Džonom Vugrinom, uspjeli smo da stvorimo bezvremensko umjetničko djelo u obliku kreveta koji omogućava svima da uživaju dok gledaju na pejzaž Nacionalnog parka Joshua Tree.“

Najveći svjetski Hastens 2000T krevet odražava zaobljene forme Dulitlove kuće. Kružni krevet neprimjetno dodaje estetiku i izgleda kao da je oduvijek trebalo da bude tamo. Za izradu dušeka trebalo je više od šest meseci i napravljen je od najfinijih potpuno prirodnih materijala. Dolazi vezan za drveni okvir od afričkog mahagonija i dobro se uklapa sa raskošnom arhitekturom.