Imate li ljestve viška? Lijepo će stajati vašem dvorištu

Imate li u garaži ili podrumu stare ljestve koje ne služe ničemu i samo skupljaju prašinu?

Ako je vaš odgovor da, onda pogledate ove fotografije, jer umjesto da stoje beskorisne u podrumu, možete ih iskoristiti kao originalni komad namještaja.Ostavite ih u stanju u kakvom jesu ili ih prefarbajte i dajte im novi sjaj, u zavisnosti od toga gdje ih želite smjestiti.

Ljestve, osim u vrtu, možete postaviti u bilo koju sobu. Ukoliko imate dvokrake ljestve, možete postaviti daske između i dobili ste police. One koje se naslanjaju na zid mogu poslužiti kao držač za peškire u kupatilu ili za odjeću u ormaru. Na ljestve sa širokim gazištima možete postaviti saksije sa cvijećem a male ljestve mogu zamijeniti noćni ormarić u spavaćoj sobi.

Mogućnosti je stvarno puno, a na vama je da odaberete ono što će najbolje upotpuniti vaš dom. U nastavku pogledajte nekoliko fascinantnih ideja kako da iskoristite stare ljestve kao ukras za vrt.

ideje za vrt ljestve ljestve dekor vrta ljestve ideje ljestve police za cvijece ljestve u dvoristuljestve u vrtu   ljestve stare ljestve ideja vrt stare ljestve ideje za vrt stare ljestve u vrtu  stare ljestve za vrt stare ljestve