Luksuzni podvodni apartman u Dubaiju

Hotel Palm u Dubaiju posjeduje luksuzne podvodne apartmane koji gostima nudi fantastično iskustvo, lijepe prizore i udobnost.

Hotel Palm svojim gostima nudi podvodne apartmane Atlantis, u kojim noćenje košta 7.685 eura. Apartmani nazvani Poseidon i Neptune su podvodne hotelske sobe koje omogućavaju pogled na akvarij Ambassador Lagoon u kojem živi čak 65.000 morskih životinja.

Apartmani se prostiru na tri sprata, a njihova površina iznosi 165 kvadratnih metara. Posjeduju veliki dvnevni boravak i trepezariju, spavaće sobe, sobu za gledanje TV-a i privatni lift.

U cijenu je uključen čak i sapun sa komadićima 24-karatnog zlata, kao i batler koji je gostima na usluzi 24 sata.

Šef hotelskih batlera Dinesh Raj je rekao da je u prošlosti imao nekoliko čudnih zahtjeva gostiju, među kojima je i čovjek koji je tražio kamilu ispred hotela, koju je jahao na plaži.

Jedan od gostiju je zaboravio zlatni sat Rolex u hotelu, a kada mu je vraćen, gost je bio iznenađen jer ga je već “otpisao”.

Ako se odlučite na ronjenje u akvariju, moći ćete pogledati vaš apartman jer se stakleni zidovi protežu od poda do plafona apartmana.

150427098.2_mn

150427098.3_mn

150427098.5_mn

Izvor – klix.ba