Mandarin Oriental Jumeira, Dubai postavlja praznično raspoloženje svojom blistavom božićnom jelkom Salvatore Ferragamo

Djed Mraz možda još nije ovdje, ali praznično veselje širi u stilu već Mandarin Oriental Jumeira, Dubai. Brend je nedavno predstavio svoje zadivljujuće božićno drvce za ovu godinu koje je dizajnirao niko drugi do Salvatore Ferragamo.

 

Drvo sadrži  kultni Ferragamo Gancini i dobro prepoznatljiv simbol Mandarin Oriental – lepezu u obliku svjetlećih ukrasa. Takođe uključuje Ferragamovu prepoznatljivu Rainbow cipelu postavljenu usred hirovitih zvijezda kako bi ukrasili božićno čudo.

Werner Anzinger, generalni direktor Mandarin Oriental Jumeira u Dubaiju, rekao je: „Oduševljeni smo što imamo priliku da sarađujemo sa Salvatoreom Ferragamom na našoj božićnoj jelki 2021. godine, što je treće od otvaranja hotela. Ferragamo je sinonim za bezvremenski glamur, inovativni duh i tradicionalne porodične vrijednosti, a mi smo oduševljeni što možemo zajedno organizirati čarobni Božić s novim uspomenama koje treba čuvati.”

 

U znak počasti 50. zlatnom jubileju UAE, božićno drvce ima potpuno zlatnu paletu zajedno sa prekrasnim osvjetljenjem. Gosti koji posjete hotel takođe će moći da uživaju u saradnji sa popodnevnim čajem u Noor Lounge-u tokom cijelog mjeseca, sa divnim izborom delicija koje mogu da uživaju.

Božićno drvce Salvatore Ferragamo u Mandarin Oriental Jumeiri, Dubai, biće izloženo od 7. decembra do 7. januara 2022. godine.