Boje optimizma

Svjetski institut za boje “Pantone”, osluškujući kulturni puls globalne zajednice, za hit boje ove godine proglasio je nježne pastelne boje kao znak da nam je svima potrebna velika doza mira i spokoja. U našoj turbulentnoj zajednici teško je naći mir i spokoj, posebno u vrijeme izborne godine, tako da nam jedino preostaje da nađemo neki svoj kutak u kojem ćemo pronaći bijeg od ružnih stvari koje nas okružuju i uživati u ljepšoj strani života.

Vjerujem, poštovani čitaoci, da su mnogi od vas taj kutak pronašli u našem časopisu, gdje uvijek možete pročitati lijepe i pozitivne priče, intervjue s mladim i talentovanim ljudima, te pregršt savjeta o uređenju životnog prostora.
Zato smo odlučili da u ovu 2016. uđemo u bojama ljubavi, veselja, praznika…

Iako je prethodna godina bila izazovna i za nas, imamo razloga za optimizam i sreću. A tu sreću želimo podijeliti s vjernim čitaocima. Kao i prethodne, i ovu godinu počinjemo desetinama vrijednih poklona, koje smo obezbijedili u saradnji s našim poslovnim partnerima, a koji čekaju na vas, dragi čitaoci. Sve što je potrebno jeste da isiječete kupon sa četvrte stranice i pošaljete ga na našu adresu, a mi ćemo najsrećnije obradovati za božićne i novogodišnje praznike, Dan ljubavi i Dan žena.

Kao što smo već naučeni iskustvom, teško je danas predvidjeti šta nas čeka čak i u bližoj budućnosti pa vam jedino možemo obećati da ćemo se truditi da budemo što bolji, inovativniji i raznovrsniji kako bismo vas inspirisali da od svog doma napravite lični, mali raj, ma koje boje u njemu vladale.

Svim dragim čitaocima i vjernim poslovnim partnerima želim da u 2016. godini budu živi, zdravi, srećni i uspješni.
Pred vama je dvobroj izdanje časopisa DOM INFO. Vedro, veselo, inspirativno, onakvo kakva želimo da 2016. godina bude svima vama.

Redakcija časopisa DOM INFO vam želi najljepše praznike!

Direktorica i glavna i odgovorna urednica 
Brankica Tejić-Jerinić