Neke nove priče

Za sve vas koji nam godinama poklanjate svoje povjerenje, odmah na početku ovog uvoda dužna sam jednu informaciju. Časopis DOM INFO od ove godine će izlaziti kao dvomjesečno izdanje. Nadam se da ovo nećete shvatiti kao lošu vijest, već kao naš pokušaj očuvanja kvaliteta na koji ste navikli.

U vrijeme kada svi predviđaju propast štampe i kada, nažalost, mnoge naše kolege nisu uspjele opstati, nošeni vašim povjerenjem, mi ne odustajemo od kreiranja kvalitetnog porodičnog časopisa, koji se čuva godinama. Takođe, dvomjesečno izdanje će nam omogućiti da vam donosimo kvalitetnije i informativnije tekstove, neke nove priče, ali i da oslušnemo vaše sugestije i želje.

Imajući na umu publiku koja se okreće modernim čitalačkim navikama, pred sebe smo stavili još jedan važan posao, a to je redizajn našeg portala www.dominfo5.com, koji će uskoro dobiti novi, savremeniji i atraktivniji izgled. Nadam se da “se čitamo” i na toj adresi na kojoj vas uskoro očekuje još više zanimljivih sadržaja.

Pred vama je izdanje za mart/april, u vrijeme kada dolazi nama najdraže godišnje doba – proljeće. Volimo ga jer, barem figurativno, donosi optimizam, neke nove ideje i planove, te se nadamo da ćemo ovim izdanjem bar malo i na vas prenijeti taj dobar osjećaj.

Takođe smo se potrudili da i naslovnica bude u vedrom stilu i da vam svojim izgledom uljepša svakodnevicu i privuče pozitivnu energiju. Vaš porodični časopis je i ovaj put pripremio mnogo novih tekstova o gradnji, opremanju, dizajniranju i održavanju najljepšeg mjesta na svijetu – vašeg doma. Ovom prilikom želim zahvaliti gospođi i gospodinu Gallagheru, direktoru Kancelarije američke ambasade, koji su samo za ekipu časopisa DOM INFO otvorili vrata svog divnog doma u Banjaluci.

I još dobrih vijesti. U ovom izdanju svi čitaoci dobijaju poklon kupon pomoću kojeg će dobiti desert za dvije osobe u divnom ambijentu restorana “Đerdan” u Gradišci. Ukoliko se nađete u ovom gradu, svratite u ovaj porodični restoran, vjerujte, nećete se pokajati.

Ali, to nije sve. Naša akcija darivanja se nastavlja, te ako vam se sviđa neki od pedesetak poklona navedenih na stranici 7, izrežite kupon sa stranice 6 i pošaljite ga na našu adresu. Ne zaboravite nas pratiti na Facebook stranici (Časopis DomInfo), gdje ćemo takođe dijeliti poklone. Do tada vam želim puno sunčanih dana, romantično proljeće, puno kreativnosti i radnog elana.

Direktorica i glavna i odgovorna urednica 
Brankica Tejić-Jerinić