U susret 2016. godini

Kako napraviti poslovni rezime godine koja se polako približava kraju, a ne osvrnuti se na nemile događaje koji se iz političkih, ratnih ili nekih drugih razloga dešavaju tu oko nas!? Kojim rezom razdvojiti ove dvije stvari kada se u svakom segmentu života duboko prepliću i ostavljaju neizbrisive tragove? Terorizam prijeti svima, nesigurnost je na svakom koraku, izbjegličke kolone se ne smanjuju, a politička scena se zakuhava pred izbornu 2016. godinu.

Kako se onda osvrnuti na još malo pa proteklu 2015? Da li nam je bila majka ili maćeha? Kada u realitetu pogledam unazad, presrećna sam što smo u godini koja je još u valuti radili najbolje što možemo, isplaćivali plate i uplaćivali obaveze prema svima na vrijeme, zadržali sve dugogodišnje i stekli dosta novih poslovnih partnera, zaposlili dvoje mladih fakultetski obrazovanih ljudi, pokrenuli nekoliko projekata i ispunili predviđeni poslovni plan u potpunosti.

Da je bilo lako – nije, ali život je takav! A, i ko je rekao da će biti lako? Prema tome, želim da zahvalim svim poslovnim partnerima na dugogodišnjoj saradnji, dragim čitaocima porodičnog časopisa DOM INFO na vjernosti i čitanosti, online kupcima sa portala dominfo.shop što su prepoznali kvalitet proizvoda koje nudimo i osjetili čari kupovine iz vlastitog doma i svim prijateljima agencije “Info5” s porukom da se družimo još više!

Prvenstveno želim da nova 2016. godina donese mir i slobodu svima onima kojima ovo osnovno ljudsko pravo nedostaje u bilo kojem obliku! Takođe, svima želim puno zdravlja, porodičnih slavlja, druženja sa dragim ljudima, poslovnog uspjeha i da proslavite, dočekate i provedete najbolju i najljepšu Novu godinu u životu!

Direktorica i glavna i odgovorna urednica 
Brankica Tejić-Jerinić