Samo dobre vijesti…

Namjerno sam stavila ovakav naslov jer želim da vas podsjetim da su i najmanji pomak nabolje ili neka lijepa sitnica u životu dovoljni razlozi da se osjećamo zadovoljnije. Zato se redakcija DOM INFA potrudila da vas, dragi čitaoci, u prvom ljetnom izdanju časopisa za ovu godinu, iznenadi i obraduje novim rubrikama i projektima. I da vas s ponosom obavijestim da su časopis DOM INFO i “Info5” krajem maja zabilježili punih osam godina postojanja i rada!

Projekat koji je dugo planiran konačno je profunkcionisao. Radi se o internet stranici dominfo.ba, preko koje ćete, koristeći PikPay i kartice Visa, Maestro i MasterCard, moći obaviti online kupovinu stvari za vas i vaš dom. Potrudićemo se da se na ovoj elektronskoj stranici nađe što više interesantnih, praktičnih i rijetkih “handmade” predmeta koji će po pristupačnim cijenama, obogatiti vaš kutak za življenje.

Takođe, uveli smo i nove rubrike u časopis, a radi se o mini-intervjuima s poznatim osobama, koje pričaju o omiljenim stilovima enterijera i komadima namještaja i kućnog asesoara iz svog svakodnevnog života. Uvijek me fascinira koliko smo svi u stanju vezati se za neki dragi predmet koji zauzima vidljivo mjesto u našem domu. Da li je to neki predmet sa lijepog putovanja, nekakav dragi poklon ili sitnica čije postojanje vežemo za neku dragu osobu ili događaj, to uopšte nije bitno. Važno je samo to da su oni dragocjeni za nas!

Naredna nova rubrika, koja će pokazati da se na ovim našim prostorima ne događaju samo negativne stvari, ima naziv “Samo dobre vijesti”! Zasićeni nenormalnom količinom negativnih, aferaških i starlete-rialiti vijesti, koje se u svim vrstama medija plasiraju bez mjere, odlučili smo se na ovaj “ispad” iz dnevnopolitičke uobičajene medijske rutine. SDV će sadržavati dobre vijesti koje se dešavaju na cijelom području Bosne i Hercegovine, a ja vas, dragi čitaoci, pozivam da nas informišete šta se to lijepo i pozitivno dešava u sredinama u kojima živite!

Na kraju, još ću iskoristiti priliku da na ovaj način čestitam dragim kolegama i poslovnim partnerima iz “Elte” 15 godina postojanja i rada i da im zaželim sve najljepše za njihov lijepi jubilej!