Pogled kroz ružičaste naočale

Maj je sigurno jedan od najljepših mjeseci u godini. I ovo je jedan od razloga što sam sročila ovakav naslov za uvodni komentar 81. broja časopisa DOM INFO. Vaš porodični časopis je za ovaj proljećni mjesec pripremio mnogo novih tekstova o gradnji, opremanju, dizajniranju i održavanju najljepšeg mjesta na svijetu – vašeg doma.

Takođe smo se potrudili da i naslovnica bude u vedrom stilu i da vam svojim izgledom uljepša svakodnevicu i privuče pozitivnu energiju. Dokaz da vam se, dragi čitaoci, naše naslovne stranice i sadržaji sviđaju su i posjećenost portala DOM INFO i profila na društvenim mrežama. Na Facebooku još traje akcija darivanja čitalaca časopisa, koji svake sedmice mogu dobiti vrijedne i korisne poklone koje obezbjeđuju naši dugogodišnji poslovni partneri. Dovoljno je samo da odaberete naslovnicu koja vam se najviše sviđa i time stičete mogućnost da dobijete poklon. Pridružite se našoj FB stranici Fbcasopis DomInfo i obradujte sebe unikatnim poklonom.

Prateći portal www.dominfo5.com možete se informisati o svemu onome što se dešava u oblasti za koju smo se specijalizovali. U rubrici Novosti – svakodnevno možete pročitati i saznati sve o najnovijim trendovima gradnje i opremanja vašeg doma, kao i aktuelnim događajima s ovom tematikom.

Pogled kroz ružičaste naočale bih voljela da se odnosi na budućnost svih nas sa ovih prostora. Za malu dozu optimizma motiviralo me aktiviranje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Bosne i Hercegovine EU, koji bi trebalo da stupi na snagu početkom juna ove godine. Da li je ovo dugo iščekivani pomak i nagovještaj da će stvari ipak krenuti u pozitivnom smjeru, ostaje da se svi ovdje svim srcem nadamo!

Do tada vam želim puno sunčanih dana, romantično proljeće, puno kreativnosti i radnog elana. I, naravno, najljepši dom uz DOM INFO!