Vrelo ljeto

Užareno i nepredvidivo. Što od sunca, što od usijanih glava svih profila. Za sunce mi je normalno da pošteno grije – pa zaboga i vrijeme mu je. A ovih drugih se pribojavam, ali i nadam da će se u međuvremenu ohladiti. Bolje za njih, a i za nas da nas ne “šamaraju” ružnim vijestima, prijetnjama i nelogičnim i ponižavajućim postupcima svaki dan. Pored ovakve vreline – provrećemo! Ovo mislim najozbiljnije! A ko ovo ne vidi i ne osjeti, glava mu je duboko ušuškana u oblacima.

Generalni zaključak je da svima treba “debeli odmak” u vidu godišnjeg odmora i rashlađivanje. Tako je i avgust rezervisan za odmor redakcije vašeg porodičnog časopisa DOM INFO i za redovno izdanje dvobroja avgust/septembar 2015. godine. Kao i svakog ljeta, časopis smo tematski prilagodili da uživate u aktuelnim trendovima, ekonomičnim i pametnim savjetima i idejama za uređenje najljepšeg mjesta na svijetu – svog doma.

Sigurna sam da će DOM INFO biti nezaobilazan pratilac bilo gdje da se nađete ovog ljeta i da ćete ga s uživanjem “guštati” na vašoj omiljenoj destinaciji za odmor i opuštanje. Kreacije od papira, pametna rješenja za prostore, ambijent u boji korala, tutorijali za vježbanje vlastitih vještina, svakome od vas će doprinijeti da se bolje osjećate, skrenete misli i zaboravite na prilike i neprilike balkanske svakodnevice.

Dragi naši čitaoci, ako ga još niste iskoristili, želimo vam najljepši i najbezbrižniji godišnji odmor, da napunite baterije pozitivnom energijom i podebljate vlastitu auru za izdržljivost prilikom povratka u realnost. Od srca želim da vaš porodični časopis bude dio te misije. Vidimo se u oktobru!

Direktorica i glavna i odgovorna urednica 
Brankica Tejić-Jerinić