Svaki kraj je novi početak

Decembar me uvijek natjera da vratim film unazad i pretresem proteklu godinu, stavljajući na vagu dobre i loše stvari koje su se desile. Ili nisu. S obzirom na to da se svaka naredna godina najavljuje kao najteža i najgora, ja sam zadovoljna. Iz ugla relativno dobrog zdravlja u porodici, nikakvih teških ličnih nesreća, posla koliko-toliko da se uvijek nešto radi (ko hoće raditi) i pružanja tačno onoliko koliko se možeš i pokriti.

U opštem smislu, svi ćemo ovu godinu upamtiti po katastrofalnim poplavama koje su pogodile našu zemlju, ali i velikoj slozi i humanosti među našim ljudima, koje je ova nesreća ujedinila. Posljedice ćemo sigurno osjećati još dugo vremena, a kako se osjećaju oni koji su ovu nesreću osjetili lično, teško je u ovom trenutku govoriti o tome. Jedino što znam je da ne treba da ih zaboravimo i da svako mora pomoći koliko je u stanju da se ne osjećaju zaboravljeno.

Što se tiče vašeg porodičnog časopisa DOM INFO, dragi čitaoci, u protekloj godini redizajnirali smo i uradili sve da vam vizuelno, informativno i edukativno približimo tematiku kojom se on bavi. Takođe, poslije sedam godina postojanja, preselili smo se u vlastiti poslovni prostor, što je sigurno doprinijelo da s novim elanom i kreativnošću nastavimo naš posao. Ono što je još jedna novost je da se DOM INFO više fokusirao na digital, to jest da smo kreirali naš portal, kao i da smo prisutni na svim društvenim mrežama, gdje se bilježi veliki broj posjeta i pozitivnih komentara čitalaca iz cijelog svijeta.

Kraj godine motiviše da lično zahvalim na dugogodišnjoj saradnji svim poslovnim partnerima, firmama, stručnjacima, sagovornicima i kolegama bez čije podrške sigurno ne bismo bili tu gdje jesmo.

A ono što me je posebno inspirisalo da po imenu pomenem jednu osobu je nedavni događaj koji se desio mom djetetu na Međunarodnom takmičenju u karateu u Budimpešti. S obzirom na to da se u gužvi izgubio od svoje grupe, a mobilni telefon mu je ostao u autobusu, u pomoć mu je pritekla gospođa Dijana Grubić iz Pečuha, koja se, na svu sreću, zatekla tu i dala mu svoj mobitel da se slobodno posluži i nazove koga treba. Ovaj mali incident pozitivno se završio i u kratkom vremenu dijete se pridružilo svojoj grupi. Gospođi Grubić i njenoj porodici u Mađarskoj neizmjerno sam zahvalna na njenon gestu i želim im sve dobro u životu. Dobri ljudi su dobri, gdje god da se nalazili.

Dragi čitaoci, pred vama je novogodišnje, praznično izdanje časopisa DOM INFO. Vedro, veselo, šareno i motivirajuće, upravo onakvo kakva želimo da 2015. godina bude svima vama. Redakcija DOM INFA vam želi srećne i najljepše praznike!