Mural na zidu za ljepši enterijer

Da li ste nekada posmatrali zidove u svom dnevnom boravku ili spavaćoj sobi i maštali o adekvatnoj slici koja bi upotpunila kompletan ambijent?

Možda je savršeno rješenje da vaš „monotoni“ bijeli zid postane pravo slikarsko platno, poput murala koje oslikavaju umjetnici svuda po svijetu… Ne morate da tragate za umjetničkim personama koje će oslikati kompozicije na vašim zidovima, jer postoje već oslikana platna koja će „uliti život“ vašem prostoru.

U svom domu možete postaviti scenu najvećih misterija svijeta, ili najfinije pejzaže o kojima ste do sad samo slušali od velikih pustolova?

 

Možda ste raspoloženi da na svoje zidove dodate malo šarenila, cvetnih motiva, ili ste više avanturistička duša koja voli da putuje i pred svojim očima priželjkuje najuverljiviju sliku Italije, Madagaskara, vijetnamskih polja pirinča…? Kada govorimo o opremanju enterijera, boje su neizostavna tema koja nudi toliko mnogo varijacija i stilova, da je prosto nemoguće čvrsto se odlučiti samo za jedan. A i zašto biste, kada danas postoji izobilje kreativnih načina da se vašem domu doda živost i razigranost. Jedan od njih je  implementiranje murala u dizajn enterijera. Ne samo da je mural u domu najefektniji način za popunjavanje velikih, praznih ili samo nedovoljno iskorišćenih zidova, već je i idealan za isticanje osetljivih zona u kući, koje su najčešće nedovoljno osvjetljene i zapuštene.

 


Imajući u vidu sve izazove sa kojima se svakodnevno susrećemo kada je dizajn enterijera u pitanju, kompanija PolyDec je odlučila da svojim kupcima ponudi najefektnije murale – dovoljno bajkovite i intrigantne da od svakog doma kreiraju pravo mesto za uživanje.

I nisu samo ponuđeni motivi jedino što ove murale odvaja od konkurencije, već prvenstveno materijali od kojih su oni izrađeni. Primjera radi, za izradu jednog od najživopisnijih murala koji nam pokazuje sve ljepote dalekog Madagaskara korišćena je tekstura lana, dok je plišana osnova poslužila za idealan prikaz sanjivog pejzaža Toskane.

 

A za sve one koji žele da osjete dodir svile čak i na svom zidu u dnevnom boravku, tu su mističnije opcije – fantastično oslikane zlatne zore i rađanje Sunca, romantične cvjetne scene, ali i ručno oslikani orijentalni momenti odštampani na podlozi sa duplim efektom svile.

Sve navedeno, ali i mnogo više, možete pronaći u njihovoj najnovijoj kolekciji murala brenda Arte, pod imenom “Panoramiques”, koja vam garantuje da će bar jedan dio vašeg kutka dobiti priliku da zablista punim sjajem.

Svi zidovi svijeta bi rado ispričali poneku bajkovitu i intrigantnu priču, samo kada bi dobili priliku za tako nešto, a uz pomoć PolyDec murala i to postaje moguće!