Staklenka s najljepšim ljetnim uspomenama

Da bar ljeto možemo imati kada god to poželimo! Plaža, more, sunce i lijepi trenuci s dragim ljudima. Donosimo vam odličnu ideju kako zadržati te trenutke tokom cijele godine!

Vrata frižidera s magnetima su nezaobilazna stavka uspomena, naravno. Ali realno, kada pogledate u ta vrata tamo negdje u februaru, prisjetite li se zaista tog bezbrižnog osjećaja ljetnih dana i neke posebne uspomene?

Zato napravite staklenku ljetnih uspomena uz nekoliko jednostavnih koraka. Ako je već nemate kod kuće, staklenku možete nabaviti u bilo kojoj trgovini koja prodaje kućanske potrepštine, i to po vrlo povoljnoj cijeni.

Potrebno vam je sljedeće:

– staklenka bilo koje veličine
– izrađena fotografija omiljene uspomene
– pijesak s plaže
– školjke ili neka druga “sitnica” koja vas podsjeća na trenutak s fotografije
– špaga kojim ćete omotati vrh staklenke

U staklenku prvo stavite pijesak s plaže. Zatim postavite fotografiju. Moguće je da ćete je morati malo odrezati na vrhu ili sa strana, ovisno o tome kolika je staklenka te koja je dimenzija fotografije. Zatim oko fotografije s prednje strane postavite školjke i ostale “sitnice” koje vam padnu na pamet. Možete si pomoći pincetom kako biste ih jednostavnije postavili na željeno mjesto. Za kraj, vrh staklenke omotajte sa špagom – i to je to, imate svoju staklenku ljetnih uspomena.

Umjesto fotografije možete staviti razglednicu, možete uzeti veliku staklenku i fotografije različitih veličina pa ih poslagati u pijesak… Mogućnosti je bezbroj, samo oslobodite kreativca u sebi.

Postavite je na vidljivo mjesto, a dobra je ideja i pokloniti je nekome.

U nastavku pogledajte još nekoliko ideja.

(jutarnji.hr)