m:tel uz “hrabra srca”

U Banjaluci će večeras, 27.12.2017. godine, biti održano osmo donatorsko veče i humanitarni koncert pod nazivom „S ljubavlju hrabrim srcima“, koju organizuje Kabinet predsjednika Republike Srpske, a čiji je prihod namijenjen Fondu solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu. 

Kao i godinama unazad, kompanija m:tel će i ovoga puta pružiti podršku humanitarnoj akciji koja za cilj ima prikupljanje sredstava za pomoć našim najmlađim i najranjivijim. Pored ustupanja kratkog humanitarnog broja 1411 u svrhu prikupljanju sredstava, m:tel će donirati i novčana sredstva za ove namjene.

Na humanitarnom koncertu koji će ove godine biti održan u dvorani Borik u Banjaluci, sa početkom u 20 časova, nastupiće brojni muzički izvođači – One tri, Vanja Mišić, Tropiko bend, Saša Kovačević, Željko Јoksimović, Željko Samardžić, Miroslav Ilić i Dejan Petrović i Big bend.

Takođe, pored koncerta, biće organizovano i prikupljanje sredstava pozivima na humanitarni telefon, putem kojih građani mogu razgovarati sa brojnim ličnostima iz javnog života RS i regiona.

Broj 1411 će biti aktivan sve do ponoći, a pozivima iz m:tel fiksne i mobilne mreže darujete 1 KM za liječenje djece u inostranstvu.

Budimo i ovoga puta uz one kojima je naša pomoć najpotrebnija!

 (Srna)