Ljeto u domu

Svima koji žele morski ugođaj u svojim stambenim prostorima, ne bi li se i kod kuće osjećali kao na ljetnom odmoru, pomoći ćemo s nekoliko savjeta kako da to ostvare.

Miris mora bez blizine mora teško ćete donijeti u svoj enterijer, ali zato dočarati svjetlost, toplinu i šarm obale ne bi trebalo da bude problem.

ErikaBearmanHome3

U kreiranju ovog ugođaja neizbježna je plava boja, i to u svim nijansama.

other-design-classy-brushed-bronze-ceiling-lighting-over-blue-quilt-rail-headboard-bed-and-blu-striped-wall-decals-as-decorate-in-guys-navy-blue-bedroom-ideas-soothing-navy-blue-bedroom-with-wall-deco
Bijela boja uz jak kontrast plave ili u kombinaciji s plavim i bež tonovima najčešća je kombinacija za ovaj tip uređenja.

Pastelne boje su odličan izbor kada želite povezati mnoštvo različitih uzoraka, materijala i dominantnih boja, jer će gotovo svemu što dotaknu podariti smirujuću sliku. Bijela boja zajedno s pastelnim odlično se uklapa u svaki minimalistički i savremen enterijer, kao i uz klasičan i starinski stil.

bedroom-delightful-blue-boy-bedroom-idea-using-navy-blue-paint-color-for-kid-bedroom-along-with-curve-white-leather-headboard-and-blue-stripe-rug-in-bedroom-fetching-paint-color-ideas-for-kid-bedroom

Starinski namještaj od drveta, pletene trske ili kovanog željeza odlično se uklapa u morske ambijente, te ako imate sličnih predmeta možete ih oplemeniti, preurediti, ofarbati i uklopiti u svoj dom. Sve eko dobro je došlo u vaš dom, a osim drveta i ostalih navedenih materijala, dobrodošli su staklo, školjke, špaga i kamen.

IMG_8893

Pri odabiru tkanina odaberite prirodne materijale kao što su pamuk, juta ili lan, koji će prostoru za vrijeme visokih temperatura dati da lakše diše, kao i vama zajedno s njim. Detalji poput tamnoplavih posuda, vaza i slično, bilo keramičkih ili staklenih, odlično će pristajati i bolje će se isticati na bijelom i uz bijeli zid, a bijeli detalji na pastelnim podlogama izgledaće prefinjeno i elegantno.

cottage_decorating_ideas_easy_twelveoeight__5_ways_to_create_summer_cottage_style_with_krista