Romantične postavke stola za Dan zaljubljenih

Iako je izlazak u otmjene restorane uvijek poslastica, kreiranje romantičnog stola za Dan zaljubljenih kod kuće može biti jednako posebno. Ako ne i više!

Nakon što svojoj drugoj polovini obezbjedite poklon za Dan zaljubljenih , vrijeme je da razmislite o ostatku dana. Ako planirate romantičnu noć ove godine, ne propustite ove prekrasne ideje za postavu stola za proslavu sa stilom.

 

Napravite lijepu sliku stola koristeći pastele

 

Sophie Allport

 

Ako su vruće ružičaste i rubin crvene previše drske, onda napravite sofisticiranu postavu stola za Valentinovo koristeći prilično pastelne nijanse. Odaberite bijelu stolnu posteljinu i pribor za jelo kako biste istaknuli svoju skromnu paletu boja.

Počastite svoje prijatelje tako što ćete uzeti mini boce roze džina ili prošeka i vezati ih ružičastom trakom kao slatke (i ukusne!) poklone za Valentinovo .

 

Učinite svoje postavke mobilnim

 

Lights4fun

 

Zašto ograničiti proslave na trpezarijski ili kuhinjski sto? Postavite kolica za piće sa čašama i vašim omiljenim napitkom plus romantičnim svijećama i bajkovitim svjetlima. Tada možete voziti svoj domaći bar gdje god vas noć odvede..!

Umjetnost oblikovanja stolova odnosi se na više od pukih vizuala, uzmite u obzir svoja čula, posebno na Dan zaljubljenih.

 

Odaberite posuđe u obliku srca

 

Future PLC/Simon Scarboro

 

Učinite suptilan znak romantičnoj temi uz posuđe u obliku srca. Složite jednostavne bijele dizajne u kombinaciji s elegantnom blijedozelenom stolnom posteljinom. Zavežite salvetu lijepom ljubičastom trakom. Učinite isto oko vaze ispunjene nostalgičnim đurđevakom, koji simbolizira sreću i iskrenost.

 

Zavežite biskvitom

 

Future PLC/Simon Whitmore

 

Kažu da je put do muškog srca kroz stomak, ali prilično smo sigurni da je to istina za sve spolove! Pečenje svježe serije kolačića je siguran način da impresionirate svog partnera. Upotrijebite rezač u obliku srca i prije pečenja napravite rupu na vrhu ražnjačem. Kada se ohlade iz rerne, provucite usku crvenu vrpcu kroz ulogu i zavežite oko vaše garniture. Zašto ne biste dodali ime vašeg partnera ili drsku poruku da završite?

 

Napravite središnji dio balona

 

Meri Meri

Stvorite romantično okruženje sa središnjim elementom od ružičastih i zlatnih balona i cvjetova. Pokrijte svoj sto slojevitim kič kockastim stolnjacima. Stalke  za torte popunite slatkim kolačićima i drugim  poslasticama. Savršeno za popodnevni čaj na temu Dana zaljubljenih.