Na impresivnih 870 kvadrata smješten je jedan od najljepših pariških loftova u čijem je kreiranju sudjelovao slavni arhitekt Gustave Eiffel. Naime, na ovom mjestu nekoć je bila tvornica tekstila za čiju je originalnu strukturu zaslužan Eiffel, a koja je kasnije poslužila kao nositelj velikog staklenog krova koji su novi stanari postavili tijekom renovacije prostora. Stan je u vlasništvu bračnog para Bonnefond, koji su kupili staru tvornicu s idejom da od nje naprave poslovni prostor, ali su se predomislili i odlučili dati veličanstven sjaj oronulom prostoru na atraktivnoj lokaciji.

Renovacija je trajala tri godine, a danas, kao rezultat, imaju jednu od najljepših nekretnina u Parizu koja broji pet terasa okupanih zelenilom, pet spavaćih soba, vinski podrum, unutrašnji bazen, hamam spa prostoriju te kućno kino.

Najveća atrakcija je veliki stakleni krov preko kojeg se automatski prevlače rolete, ako se stanari zažele prigušene atmosfere. Loft je ponuđen na prodaju za 11,5 miliona dolara, a ko god kupi ovu predivnu nekretninu, zasigurno će na njoj zaraditi dvostruko više u godinama koje dolaze.

 

pariz_loft_15_of_15

pariz_loft_1_of_15

pariz_loft_3_of_15

pariz_loft_5_of_15

pariz_loft_7_of_15

pariz_loft_8_of_15

pariz_loft_9_of_15

pariz_loft_10_of_15

pariz_loft_11_of_15

pariz_loft_12_of_15

pariz_loft_13_of_15

pariz_loft_14_of_15

Izvor- buro247.hr