Pogledajte kako je uređen prvi regionalni ping pong bar

SNAP Ping Pong Club, otvoren je u centru Beograda i spaja naizgled nespojive stvari – sport u kombinaciji s čašom dobrog vina, piva ili koktela te izvrsnu hranu…

Dizajnerski ping pong stolovi, retro fotelje i prekrasno unutrašnje dvorište samo su neki od u SNAP Ping Pong Club.

ping pong bar beograd

Svaki kutak ovog prostora uređen je s posebnom pažnjom i pritom se mislilo na svaki, pa i najmanji detalj. Cijeli enterijer se sastoji od nekoliko različitih prostorija, od kojih je svaka priča za sebe.

Na samom ulazu je “glavna soba” koja je uglavnom namijenjena za igranje ping ponga, iz nje se ulazi u “lounge sobu” koja je kao stvorena za opuštanje i uživanje, a iz nje se dolazi do šanka.

pingpong

Drugi dio prostora čine jedno od najljepših unutrašnjih dvorišta u Beogradu i tzv. “VIP soba” koja je kao stvorena za veće grupe ili proslave rođendana.

Ideja je bila spojiti zabavu, potaknuti ljude da budu aktivni, da se druže, povezuju, razmjenjuju ideje, a da u isto vrijeme uživaju u hrani i piću. Srž cijele priče je ping pong, sport u kojem mogu uživati ljudi svih godina.

snap

Slična mjesta postoje u New Yorku, Londonu, Berlinu, Parizu, Tokyu, Chicagu, San Franciscu, a SNAP je prvi takav bar ne samo u Beogradu već i u ovom dijelu Evrope.

ping pong

(buro247)