Novi m:tel servis: Dopuni račun iz udobnosti svog doma

mtel online dopuna racuna

Sjajne vijesti stižu iz kompanije m:tel. Od nedavno je dostupan online servis za dopunjavanje prepaid brojeva uz pomoć kojeg korisnici brže i lakše nego ikad mogu dopuniti račun sebi ili drugima. Servisu se pristupa na stranici za elektronske dopune na m:tel web sajtu i to bez prethodne registracije ili instalacije bilo kakve aplikacije.

Uz dosadašnje opcije poput dopunjavanja putem terminala na prodajnim mjestima ovlaštenih distributera, putem postpaid broja, m:go BIH aplikacije, uz pomoć vaučera za dopunu, putem fiksnog telefona, samouslužnih uređaja za elektronske dopune i drugih, online elektronske dopune ističu se kao idealne za uštedu vremena, ali i kao opcija dostupna u bilo koje doba dana i noći.  

Ono što je najbolje od svega, na ovaj način račun možete dopuniti gdje god da se nalazite, a sve što vam je potrebno su internet konekcija i platna kartica (VISA, MasterCard ili Maestro kartica bilo koje banke).

Servis odlikuje jednostavno korištenje, brzina, ali i sigurnost. Prosječnom korisniku potrebno je svega nekoliko minuta da popuni dva jednostavna formulara sa nekoliko polja, poput broja telefona, email adrese i iznosa dopune na prvom, te podataka o platnoj kartici na drugom formularu, nakon čega dobija obavještenje o uspješnoj transakciji, ali i uplaćeni iznos na račun koji dopunjava.

Prilikom korištenja servisa nema dodatnih troškova niti bilo kakvih provizija, dok sigurnost i pouzdanost garantuje sistem Nove banke preko kog se odvija proces dopunjavanja.

Ukoliko želite više informacija o novoj opciji kompanije m:tel, pozovite korisnički servis na besplatan broj telefona 066101010. Takođe, više informacija možete pronaći i na portalu Taster gdje je detaljno objašnjen kompletan proces.