Konjičko imanje u New Jerseyu sa pozlaćenim interijerima

Život u gradu ima svoje prednosti, ali prostor za jahanje i udomljavanje konja obično nije jedna od njih. Mnogi konjički -minded stanovnici New Yorku odlučiti za Decamp u New Jersey , onda, gdje su dostupni sa prostorom za štale imanja. Jedno od najpopularnijih naselja u toj kategoriji je (kao što bi ime sugeriralo) Colt's Neck, koje je godinama steklo reputaciju po posjedovanju brojnih konjičkih imanja. Oni koji žele da se presele ovdje imaju sreće, jer je jedan od ovih najboljih oglasa upravo stigao na tržište za 27,5 miliona dolara.

 

Foto: Douglas Elliman

 

Imanje nikada ranije nije bilo u prodaji, pa predstavlja rijetku priliku za zainteresirane kupce. Arhitektonski je pomalo versajski , sa veličanstvenom fasadom i ukrašenim vratima i lusterima. Očigledno je da je lokacija malo drugačija od poznate francuske palate – umjesto preko 2.000 hektara, ovdje dobijate 127.

Glavna vila ima 20.000 četvornih stopa i uključuje obilje pogodnosti za ljude pored raznih pogodnosti za jahanje izvan svoja četiri zida. Ima devet spavaćih soba, 10 kupatila i dva polu-kupatila, tako da je idealna porodična kuća ili odlično mjesto za smještaj prijatelja i porodice iz grada za vikend.

 

Foto: Douglas Elliman

 

Foto: Douglas Elliman

 

Foto: Douglas Elliman

 

Foto: Douglas Elliman

 

Na spratu, primarni apartman obuhvata dve kancelarije, garderober i prostor za sjedenje. Podrum, u međuvremenu, služi kao zabavni centar doma. Ovdje ćete naći teretanu, pozorište sa osam sjedala i vinsku salu. S obzirom na količinu privatnog zemljišta koje posjed ima, to je imovina koja se najbolje cijeni izvana. Kuća ima bazen sa slanom vodom i hidromasažnu kadu za zabave, kao i dom za čuvara i ne jednu nego dvije štale za smještaj konja.

 

Foto: Douglas Elliman

 

Foto: Douglas Elliman

 

Budući vlasnik može ostaviti zemljište kakvo jeste – ipak ima dosta prostora za jahanje konja – ili dodati više objekata usmjerenih na jahanje kako bi ga popunio. Jedna od prednosti života ovdje je ta što je većina sadržaja i objekata već uređena za vas.

robbreport.com