Mjesec štednje u znaku najmlađih

U mjesecu štednje, Banka Srpske a.d. Banja Luka je za svoje najmlađe štediše pripremila novu akciju pod nazivom ’’Rastimo zajedno’’, koja će trajati  do 31. oktobra 2014. godine.

Kako bi izašla u susret najmlađim kategorijama našeg društva u svakom danu njihovog razvoja i rasta, ovom akcijom Banka je ponudila nove, atraktivne bonuse na dječiju štednju koji će se primjenjivati zavisno od vremenskog trajanja samog oročenja i to na ukupnu obračunatu kamatu po isteku roka oročenja.

„Povodom mjeseca štednje odlučili smo da se dodatno fokusiramo i javnosti predstavimo naš program dječije štednje. Kako smo i mi mlada banka želeli smo da, uslovno rečeno, našim vršnjacima posvetimo posebnu pažnju u obilježavanju prvog mjeseca štednje pod imenom Banka Srpske.“

 Svi klijenti koji u ovom mjesecu oroče dječiju štednju dobiće određene bonuse na istu, ali i simpatičan poklon – kasicu prasicu.  Na oročenu dječiju štednju na 13 mjeseci priznaće se bonus od 10%, na 24 mjeseca bonus 15%, na rok oročenja 36 mjeseci bonus 20%  i na rok od 60 mjeseci bonus 30%.