Knjiga koja između svojih korica skriva elegantnu vazu za cvijeće

Ova očaravajuća i kreativna posuda nosi i prigodan naziv Flowery Tale ili u slobodnom prijevodu Cvjetna priča.

To da knjige stvaraju nove svjetove i nije neka novost, ali kada se od knjiga kreiraju predmeti koji mogu oblikovati naš svijet to je ipak nešto što ne viđamo tako često, ali uvijek rado prihvaćamo. Odmah smo zavoljeli lampu u obliku knjige čim se pojavila i vrlo brzo je postala status svakog knjigoljupca, a ne sumnjamo da će vam i ovaj proizvod vrlo brzo prirasti srcu.

Naime, kompanija MECLI kreira unikatni dekorativni komad koji kao da je ispao iz kakve bajke, preslatku vazu u obliku knjige iz čije kralježnice izvire cvijeće. Ova očaravajuća i kreativna posuda nosi i prigodan naziv Flowery Tale ili u slobodnom prijevodu Cvjetna priča.

Cijela vaza skrivena je unutar knjige i tek nakon otvaranja otkriva se njezin elegantni oblik. Jednom otvorena knjiga dolazi s tri različita dizajna posuda. S obzirom da knjiga izgleda kao vaza kako god ju okrenete i za koje god se stranice odlučite na raspolaganju imate čak šest različitih načina izlaganja svoga cvijeća.

Jednostavno namjestite knjigu onako kako se nabolje slaže s cvijećem koje je smješteno u vazi, bio to samo jedan cvijet ili cijeli buket. Ova knjiga/vaza se prodaje na mecli.stores., ali trenutno je dostupna samo u Japanu.

(Jutarnji.hr)