Kako da zaštitite svoje dijete od neprimjerenih TV sadržaja

Neke od najboljih stvari u životu su besplatne. ‘Roditeljska pažnja’ jedna je od njih.

Znate li kako možete, potpuno besplatno, zaštititi svoje dijete od neprimjerenih TV sadržaja? Odrediti emisije i kanale koje će vaši mališani gledati, ali i ograničiti vrijeme, odnosno doba dana kada ‘daljinski upravljač može biti igračka’ kojom će se služiti? Jednostavnim unosom PIN-a, podesite sve navedene parametre, onako kako mislite da je najbolje za vašu djecu.

Moderna televizija, za moderno doba i moderne roditelje nosi ime m:tel IPTV. U okviru svih m:tel IPTV paketa, dakle bez obzira koji već imate ili za koji se odlučite, omogućene su vam nove funkcionalnosti – Dječija TV i ‘Roditeljska pažnja’. To praktično znači da možete kreirati dva TV okruženja – jedno za vas, a drugo za vašu djecu, ali i da možete kontrolisati sadržaj koji će vaša djeca gledati u odnosu na preporučenu starosnu granicu.

Korišćenje funkcionalnosti Dječija TV i ‘Roditeljska pažnja’ su besplatne, a aktiviraju se u Podešavanjima vašeg IPTV menija.

Više informacija pronađite na sajtu www.mtel.ba,  pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.