Novootvoreni Integra hotel i restoran krasi srce Banjaluke

U Banjoj Luci je u subotu, 04. decembra 2021. godine, uz prigodnu svečanost otvoren zaista jedinstven Integra hotel i restoran, koji pored hotela u Doboju i Trebinju, predstavlja treći hotel u okviru lanca Intega hotela i restorana.

Integra hotel i restoran je svečano otvoren uz prisustvo mnogobrojnih zvanica, koji su imali priliku da se upoznaju sa kompletnim sadržajem hotela i popratnih ugostiteljskih objekata. Investitori su prilikom otvaranja ovog veličanstvenog objekta izrazili zahvalnost svim radnicima, partnerima i prisutnim gostima koji su omogućili ostvarenje ovog veoma izazovnog projekta.

Izgradnju objekta sprovodila je firma Integra inženjering d.o.o, koja nosi reputaciju najveće i najuspješnije građevinske kompanije u regionu. Ovim se dodaje dodatna potvrda kvaliteta i pažnje koja je uložena pri izgradnji ovog izvanrednog objekta. Pri izgradnji Integra hotela i restorana, zadržana je sva iskoristiva struktura objekta u kome se ranije nalazio Radio Republike Srpske, čime je sačuvan dio duha i šarma prijašnjeg objekta.

Hotel raspolaže sa 67 luksuzno opremljenih soba, privatnim podzemnim parkingom, restoranom tradicionalne kuhinje i restoran barom, u kojem će se pored raznovrsne ponude najkvalitetnije hrane i pića, služiti i originalne italijanske pice koje nastaju u rukama italijanskih majstora. U ponudi hotela su noćenja sa doručkom, a svi gosti takođe imaju i mogućnost da sa sobom u hotel povedu svoje kućne ljubimce, jer hotel nudi “Pet friendly” smještaj. Za sve goste hotela je obezbijeđen besplatan parking u posjedu hotela.

Posjed oko Integra hotela i restorana nosi posebnu čar, jer ga između ostalog krase i biste velikih književnika Ive Andrića, Skendera Kulenovića, Desanke Maksimović, Branka Ćopića i Petera Handkea. Dvorište hotela takođe krase i dvije veličanstvene fontane, od kojih jedna predstavlja klesanu depikciju Banje Luke i na kojoj je istaknuta replika stare gradske fontane iz parka “Petar Kočić“, pa će ljubitelji ovog nekadašnjeg banjalučkog obilježja moći da se podsjete na njegove ljepote uz ugodnu kafu i savršena jela.

“Veoma smo počastvovani što je otvaranju prisustvovao ovako veliki broj zvanica, a njihove prvobitne reakcije nam dodatno ulijevaju energiju i pouzdanje da smo zaista stvorili jedno posebno mjesto koje će služiti razvoju gradskog, ali i državnog turizma, te koje će značajno unaprijediti turističku ponudu grada na Vrbasu. Sa velikom željom očekujemo prve goste koji nam stižu već prvog dana otvaranja hotela za javnost. Naši prvi gosti stižu iz svih krajeva države, kao i iz cijele Evrope, a mi željno iščekujemo priliku da im predstavimo sve ljepote našeg grada i da im boravak u Banjoj Luci učinimo savršeno prijatnim”, istakla je Tamara Regodić Stanković, vlasnica hotela.

Integra hotel i restoran za javnost je otvoren od 06. decembra 2021. godine, kada se očekuje veliki broj pristiglih gostiju, za koje smo sigurni da će tokom svog boravka uživati u svim ljepotama Banje Luke.