DVOSTRUKO VEĆA OD „BELE KUĆE“ – „THE ONE“ MEGA VILA IZLAZI NA TRŽIŠTE ZA REKORDNIH 295 MILIONA DOLARA

Nekada je ova nevjerovatna vila bila procjenjena na 500 miliona dolara.

Jedna od najatraktivnijih nekretnina u Bel-Airu je ova prostrana i luksuzna vila od 10.000 kvadratnih metara pod nazivom „The One“. Dizajnirana od strane bivšeg filmskog producenta Nila Niamija, lukuszna kuća s pravom nosi naziv „The One“ jer nudi mnoge jedinstvene karakteristike koje je izdvajaju ne samo po veličini i pogodnostima već i po cijeni. Prvobitno procjenjena na 500 miliona dolara, megavila se nalazi na tržištu nekretnina za nevjerovatnih 295 miliona dolara.

 

Još uvijek nepotpuna struktura koja se gradi deset godina dvostruko je veća od Bijele kuće. Uprkos smanjenju početne tražene cijene na skoro polovinu – 295 miliona dolara i dalje se kvalifikuje da bude u trci za najskuplji dom ikada prodat u SAD.

„The One“ se nalazi na zemljištu od 8 jutara, dok sama kuća ima 10.000 kvadratnih metara i uključuje 21 spavaću sobu i ukupno 49 kupatila.

Kako iskoristiti ovu ludu količinu prostora da se napravi nešto privlačno? Jednostavno je, posvetite ogromnih 1000 kvadratnih metara površine životnog prostora dizajnerki Kathryn Rotondi. Kreirala je elegantan prostor sa staklenim prozorima od poda do plafona sa kojih se nudi panoramski pogled na okean, obrise grada i planine San Gabriel.

Pored impresivnog vinskog podruma od 10.000 boca, vlasnici ovog doma mogu da se prepuste i čitanju knjiga u dvospratnoj biblioteci/kancelariji opremljenoj masivnim balkonom, LED i crnim ručno lakiranim ugrađenim elementima iz Italije.

Da li ste vidjeli ovako kraljevski trpezarijski prostor, čak i u objektima sa pet zvezdica? Dvospratnu oblast neutralnih nijansi krasi pogled na grad sa staklenim zidovima s jedne strane i fantastična umjetnička djela prikazana s druge strane. „The One“ vila se takođe može pohvaliti kozmetičkim salonom sa punom uslugom i velnes centrom. Zabava zaista nikada ne prestaje za bogate i slavne, posebno kada mogu da priušte kuglanu sa četiri staze u udobnosti svog doma.

Prema rječima agenata, ovaj masivni dom ima Dolbi digitalno pozorište koje udobno može da primi više od 40 ljudi.

Vila ovakvog kalibra naravno ima bazen, a ako kupanje u zatvorenom nije vaša omiljena aktivnost, vila ima još pet bazena koja će pružiti trenutke uživanje vlasniku kuće i gostima.

Ostale fantastične karakteristike uključuju kuću za goste sa tri spavaće sobe sa prozorima od poda do plafona, staklenu stazu za trčanje, teniski teren i garažu za 30 automobila