Iskusite boemski Sen Trope na sasvim drugačiji način

Neki Sen Trope posećuju zbog njegovog razigranog duha i brojnih noćnih zabava, dok su drugi pravi boemi, koji žele da uživaju u njegovim raskošnim i istovremeno tajnim utočištima…

Ukoliko ne možete odabrati jedan ili drugi vid odmora, Hotel Lou Pinet je savršena opcija za vas, nudeći vam najbolje od oba sveta. Uživajte kao što je to radila Džejn Birkin i upustite se u putovanje natrag kroz vreme, kako biste se prisetili starinskog i neprocenjivog luksuza. Na samo pet minuta od Place des Lices, hotel je kreiran kao boho-šik skrovište od sveta okarakterisano mirisom borovine u kom su brojne slavne ličnosti pronalazile svojih pet minuta mira.

U rukama arhitekte Čarlsa Zane i pejzažnog arhitekte Žan Musa, pri čemu su obojica ljubitelji mediteranske kulture, ova mitska adresa iz šezdesetih je pravi porodični dom, koji je okupan prirodnom svetlošću i ispunjen sirovim dekoracijama. Sa prirodnim materijalima poput lana, keramike, konoplje, terakote i mnogih drugih koji mu daju određenu dozu prestiža, pri čemu je svaki pažljivo odabran odajući poštu zanatskom nasleđu regiona, hotel dobija nivo šarma sa kojim se teško može nadmetati.

Hotelski bazen, najveći od svih u gradu, smešten je u sred velike terase, dajući strukturu grandioznom eksterijeru i povezujući tri zdanja koja zapravo sačinjavaju hotel. Trideset četiri sobe, koliko ih ukupno ima u ponudi, prostrane su i okupane svetlošću, a svaka od njih ima svoju gostoljubivu privatnu baštu sa prostorom za sedenje.

Bašta vas takođe vodi do spa centra koji podseća na tajnu pećinu, što je definitivno must have bilo kog vrhunskog odmarališta, a pomoći će vam da se opustite i pronađete ravnotežu u sopstvenom životu. Hotelski restoran, Beefbar, donosi svoju dozu odličnosti, služeći svojim gostima vrhunske specijalitete koji će se dugo pamtiti.

Ukoliko ovog leta žudite za godišnjim odmorom kakav možda nikada ranije niste proživeli, predlažemo vam da ovo bude prva destinacija na vašoj listi.

(Luxlife.rs)