Ideje za zavjese u kupatilu koje će vam pomoći u stvaranju spa osjećaja

Zavjese su željena karakteristika dizajna, jer mogu pomoći da se unese vrhunski osjećaj u prostor. Dekoracija zavjesama u kupatilima može se činiti neočekivanim potezom. Međutim, ovo je jedan od dokazanih načina da unesete eleganciju u sobu i pretvorite je u luksuzno utočište. Bilo da više volite prozirne zavjese ili zavjese od prirodnih materijala, učinit će da se vaše kupatilo više osjeća kao spa.

Zavjese za kupatilo pružaju privatnost, ali njihova svrha nije ograničena na to. Sa toliko dostupnih stilova, boja i uzoraka, možete napraviti pravi izbor za svako kupatilo.

 

Prozirne zavjese

Prozirne zavjese pružaju privatnost, a istovremeno dopuštaju prirodnoj sunčevoj svjetlosti da obasjava prostor. Delikatna bijela tkanina upotpunjuje elegantan stil ovog kupatila, dajući dizajnu vrhunsku atmosferu. Sanjive kupaotilske zavjese upotpunit će samostojeću kadu, rekreirajući taj savršeni retro izgled.

 

Retro osjećaj

 

Kupatilske zavjese toplih neutralnih boja unijet će retro aspekt u prostoriju. Klasična oprema i samostojeća kada daju vintage osjećaj, a teksturirana zavjesa dodaje razigranost. Upotpunite izgled marokanskim tepihom bogatim detaljima kako biste intenzivirali temu i dodali dašak vizualnog interesa.

 

Razigrani uzorak

 

Kupatilo ponekad može izgledati previše dosadno i sterilno. Ako želite preurediti prostor, pokušajte se poigrati šarama. Cvjetni print će dodati dašak boje i dozu vizuelnog interesa kako bi razbio monotoniju.