Ideje za dekoraciju sobe za djevojčice

Danas vam donosimo nekoliko prijedloga za stvaranje zabavne dječje sobe koja je slatka, ugodna i savršena za djevojčice…

1.Dopustite im da sami ukrašavaju zid

Boja kao imitacija školske table ili tapete po kojima se može crtati omogućice djeci da sami dekorišu svoj prostor a pritom se i zabave. Zidovi prebojeni bojom po kojoj se može pisati kredom laki su za čišćenje i održavanje.

djecja soba zid tablacrtanje po zidu

Zidni ukrasi mogu biti i razne naljepnice koje se mogu često mijenjati ili dječji crteži.

zidovi u djecjoj sobi

2. Odaberite veselu paletu boja

Iako ljubitelji minimalizma vole neutralne palete, njih ostavite za druge prostorije u domu. Neka djeca eksperimentišu sa bojama koje im se sviđaju, a možete napraviti kombinaciju neutralnih i jarkih tonova koji će oživjeti sobu. Zidove možete ostaviti bijele a dodati upečatljivu posteljinu, zavjese ili ukrase.

djecja soba sarena

3. Postavite simpatične police na zid

Pobrinite se da dijete u sobi ima dovoljno prostora za omiljene suvenire, igračkice ili fotografije i postavite mini police u različitim oblicima na zid. Nekoliko ideja pronađite ovdje. Nedostatak prostora riješiće i dobra organizacija dječje sobe, pogledajte kako ovdje.

police djecje

4. Uključite udobno mjesto za sjedenje

Odgovarajući radni sto i stolica su imperativ, ali u sobu ubacite još po koju udobnu stolicu ili fotelju, npr. lazy bag ili viseću stolicu za ljuljanje.

udobna fotelja lazy bagviseca stolica

Opširnije o tome kako urediti dječju sobu pročitajte ovdje.