Hotel na Alpama nudi sobu s motivima narandže i čokolade, da li biste prespavali ovdje?

Gurmani kojima je spoj čokolade i narandže neodoljiv, mogli bi ove zime pronaći svoje mjesto u jednom hotelu u francuskim Alpama.

Soba koju su vlasnici hotela nazvali “Chocolate Orange” nudi nova iskustva za ljubitelje spoja narandže i čokolade. Gosti se mogu opustiti na krevetima s posteljinom na kojoj su otisnuli motive narandže i čokolade ili mogu uživati u alkoholnim koktelima s tim okusima. Za djecu nude toplu čokoladu, piše Dailyrecord.

Svaki posjetitelj će dobiti božićnu čarapu punu čokoladnih delicija. Vlasnici odmarališta nadaju se da će tako omogućiti gostima da se svakog jutra tokom boravka u hotelu osjećaju kao da je Božić. Usluga posluge u sobu podrazumijeva slastice na temu narandže i čokolade kao i bezbrojne varijacije čokoladnih pića, a za ručak se možete zasladiti kolačićima.

Iznad kreveta se nalazi ukras u obliku narandži umočenih u čokoladu, a za one najzahtjevnije čak i toaletni papir miriše na čokoladu i narandžu.

Soba je dio novog Club Medovog objekta La Rosière resort u Francuskoj, a gosti mogu iskusiti sve najljepše strane Alpa. Osmislili su ponudu za skijaše, ali i za one manje sklone sportovima. Restoran je namijenjen porodicama pa će se u njemu dobro osjećati roditelji koji traže odmor, ali i djeca koja su tek iskusila skijaške čari.

Noćenje po gostu u ovoj sobi naplaćuju nešto više od 90 eura.

(Klix.ba)