Eksplozija boja u porodičnoj rezidenciji

Prepuna osobnosti, ova porodična rezidencija svojim ​namještajem, teksturama i materijalima stvara pravu fešta modernih boja enterijera. Smještena u San Diegu u Californiji prostire se na 630 metara kvadratnih. Projektovana od strane lokalnih arhitekata Jackson Design&Remodeling, privlači posjetitelje svakom linijom i detaljima koji se ističu.
modern-colorful-interior-14

modern-colorful-interior-13modern-colorful-interior-10

Moderni šareni enterijeri rezidencije nude pregršt vizuelnih podražaja. Namještaj  i materijali predstavljaju trijumf kreativnosti. Čiste linije, oštri profili, te otvoreni i neprekinuti prostori nude pogodno platno za dizajn.

 
modern-colorful-interior-16 modern-colorful-interior-17 modern-colorful-interior-18

U jezgri kuće su dnevna soba, trepezarija i kuhinja, tri područja pojedinačno upletena u tijesnu kompoziciju unutar kontinuirane površine. Svaka donosi vlastiti šarm koji je u  kontrastu s drugima ali ne i u sukobu zahvaljujući udaljenosti između njih. Boje, dezeni i  teksture dobijaju puno hrabriji ton u privatnim prostorima kao što je kupatilo.

modern-colorful-interior-4 modern-colorful-interior-1 modern-colorful-interior-8

Dizajn se oslanja na pažljivu koordinaciju sklada modernih šarenih enterijera i vješto rukovanje detaljima i raznolikostima.

Izvor-adorable-home.com