DAME BY KREOO – umivaonici poput umjetničkih djela

Kolekcija „Dame“ za Kreoo je proslava različitih estetika koje prate jedna drugu kako bi dale život jedinstvenim predmetima posvećenih kupatilu.

Dve duše opisuju isti proizvod, čiji dizajn proizilazi iz dihotomije između klasičnog i savremenog, između minimalističkog i dekorativnog. Ovom kolekcijom, Kristof Pije rešava odnos između „starog“ i „novog“ i dizajnira kolekciju samostojećih mermernih umivaonika, koji imaju dio glatke površine sa mat završnom obradom, kao i umivaonike sa ručno klesanim motivima.

 

Spoljašnji dio umivaonika, bio on kružni ili pravougaoni obogaćen je površinama tretiranim kao da je riječ o dragocenoj skulpturi, zahvaljujući znanju obrade prirodnog kamena kompanije Kreoo. Pored prefinjenog reljefnog dizajna, napravljenog od detalja koji dočaravaju biljni svijet, unutrašnjost može biti napravljena od drugog, glatkog mermera za elegantan dvobojni efekat.

Geometrijski oblici umivaonika koji čine porodicu Dame idealni su za stambene projekte i mogu se prilagoditi u pet vrsta mermera iz kataloga brenda.