ZAVIRITE U VIŠEMILIONSKO CARSTVO DEJVIDA I VIKTORIJE BEKAM

Od elegantnog penthausa u Majamiju i seoskog imanja u blizini princa Harija i Megan Markl, do vile u Londonu i domova u Dubaiju.

Dejvidu Bekamu, zgodnom bivšem fudbaleru i Viktoriji Bekam, blistavoj modnoj dizajnerki, luksuz nije stran. Njihova ukupna neto vrijednost iznosi 450 miliona dolara, a najotmeniji par na svijetu voli da troši svoje zapanjujuće bogatstvo na jahte, odmore i višemilionske vile širom svijeta.

U nastavku možete pogledati portfolio nekretnina Bekamovih.

 

VILA VRIJEDNA 39 MILIONA DOLARA U LONDONU

 

marieclaire.co.uk

Čuveni bivši engleski fudbaler i bivša pjevačica Spice Girls kupili su raskošnu vilu sa sedam spavaćih soba vrijednu 39 miliona američkih dolara u super-otmenom londonskom Holland Parku 2012.

Raskošna četvorospratna vila ima teretanu, zatvoreni bazen, salon, vinski podrum i nadstrešnicu od kovanog gvožđa na ulazu sa crno-bijelim pločicama. Prema britanskim medijima, elegantni par je angažovao višestruko nagrađivane dizajnere enterijera Keli Hopen i Rouz Unijake i potrošio 10 miliona dolara na renoviranje viktorijanske vile prije useljenja. Nedavno je objavljeno da par planira da potroši malo bogatstvo na remont istorijskog imanja u zapadnom Londonu jer podignuta terasa trenutno ima rizik od rušenja.

 

IMANJE KOTSVOLDS OD 7,5 MILIONA DOLARA

 

prima.co.uk

 

 

Britanski moćni par uložio je 7,5 miliona dolara u fantastičnu seosku kuću u srcu Kotsvoldsa u decembru 2016. i angažovao pejzažne arhitekte da im naprave baštu iz bajke. Raskošna rezidencija, u blizini seoskog odmarališta princa Harija i Megan Markl ima saunu, mali bazen, fudbalski teren, teniski teren, jezero, baštu, naravno, i ogroman kamin.

 

 

PENTHAUS U MAJAMIJU VRIJEDAN 24 MILIONA DOLARA

Dejvid i Viktorija takođe posjeduju zapanjujući penthaus u Majamiju vrijedan 24 miliona dolara u ekskluzivnom neboderu One Thousand Museum koji je dizajnirala Zaha Hadid.

Zapanjujuće skup stan koji okupira čitav jedan sprat, sa pet spavaćih soba, proteže se na 1035 kvadratnih metara i nudi prekrasan pogled na Atlantski okean i horizont Majamija. Nevjerovatan stan u Majamiju uključuje heliodrom na krovu, privatni klub na plaži, centar sa zatvorenim bazenom i velnes centar sa najsavremenijom opremom Techno-Gym.

 

robbreport.com

 

JAHTA VRIJEDNA 6,5 MILIONA DOLARA

Dejvid je potrošio 6,5 miliona američkih dolara na 30,5 metara super-kul jahtu 2021. Prikladno nazvana Sedam, po broju dresa bivšeg igrača Mančester Junajteda i srednjem imenu njegove ćerke Harper, superluksuzna jahta je navodno finansirana Dejvidovim ugovorom sa Katarom od 187,5 miliona dolara kako bi postao lice Svjetskog prvenstva 2022.

U aprilu, par je primjećen kako odlazi na luksuzni odmor na otmenoj jahti u nedelji koja je prethodila vjenčanju njihovog najstarijeg sina Bruklina sa milijarderkom, nasljednicom Nikolom Pelc.

 

thesun.co.uk

 

STAN OD 10 MILIONA DOLARA U BURDŽ KALIFI

Prema britanskim medijima, Bekamovi posjeduju glamurozni stan vrijedan 10 miliona dolara u legendarnoj Burdž Kalifi u Dubaiju, najvišoj kuli na svijetu. Oni, međutim, rijetko dijele poglede na svoju luksuznu imovinu kupljenu 2009.godine na društvenim mrežama – za razliku od svojih imanja u Londonu i Engleskoj.

Prema medijima, harizmatični par je ranije posjedovao nevjerovatno raskošnu vilu sa sedam spavaćih soba vrijednu 9,9 miliona dolara u Palm Jumeirah,  ali je Dejvid poklonio porodičnu kuću za odmor Viktorijinim roditeljima, Toniju i Džeki Adams, nakon što je shvatio da ne može često da putuje na Bliski Istok zbog obaveza na poslu.

 

endlessawesome.com