Zavirite u najljepši privatni avion

Mr. Colorful je svoj čuveni stil upotrebio kako bi kreirao ACJ TwoTwenty kabinu aviona, koja je okarakterisana kao specijalno izdanje. Zahvaljujući talentovanom francuskom grafit umjetniku, čuveni poslovni avion sada izgleda kao savremena umjetnička galerija na nebu, stvarajući veličanstvenu atmosferu, koja će posebno pogodovati ljudima koji nerijetko putuju sa jednog kraja svijeta na drugi. Najimpresivniji dio aviona jeste njegov veliki trup, koji je već velikodušno prostran, odnosno dva puta širi u odnosu na druge business avione.

Uz Kongov dodir, postao je atraktivan i gostoljubiv. Trpezarijska kabina razmeće se umjetničkim elementima sa tonovima sive boje, poput metafore da život može biti dosadan, sve dok ga sami ne promjenite. Odjeljak za objedovanje je kreiran tako da u njemu možete uživati sa porodicom i prijateljima, odnosno za maksimalno osam osoba. Prostor aviona podjeljen je između šest VIP prostora za do devetnaest putnika. Privatni apartmani dobili su istu dizajnersku temu, gdje neutralne boje sačinjavaju kabine, a akcentovane su iznenadnim detaljima u jarkim bojama, kroz pažljivo odabrane teksture i materijale.

ACJ TwoTwenty ima interkontinentalni prelazni opseg od oko 5.650 nautičkih milja, odnosno preko 12 sati ljeta. Kako Airbus kaže u izjavi: “Čitava kabina zamišljena je od strane ACJ dizajnerskog tima tako da pruža komfor, povezanost i funkcionalnost u jednom prostoru, dok dodir Kirila Konga unosi novi nivo emocija u njenu unutrašnjost. Specijalno izdanje kabine je uređeno tako da dozvoljava putnicima da se odmore ili uživaju u večeri sa prijateljima, diveći se snvijetu sa visine ili ljepoti boja koje ih okružuju”.