Top 5 najbolje opremljenih svadbenih salona u Banjaluci

prostor za svadbu banja luka salon jelena

Izbor svadbenog salona jedna je od glavnih stavki prilikom organizacije svadbe, ali uz to često zadaje i najveće glavobolje jer je teško uskladiti sve važne faktore. U obzir treba da se uzme broj zvanica, potom dostupnost samog prostora i tehničke prednosti, a bitno je i da je prostor dovoljno dobro opremljen. Sve to na kraju uokviruju i na neki način ograničavaju finansije.

Mladenci mogu da biraju između nekoliko različitih lokacija. To može biti restoran, hotel, svadbeni salon ili neka druga lokacija koja može primiti veliki broj ljudi, a ujedno omogućiti dobru atmosferu.

Dakle, bitno je da mjesto nije previše prostrano, jer u ogromnim prostorima sa manje ljudi atmosfera bude neugodnija, da je tehnički opremljeno, da ima obezbijeđen parking, te da ga možete urediti i doraditi tako da odgovara vašim vizijama i zamislima.

Hoteli su uglavnom najskuplja opcija za proslavu, dok su restorani nešto pristupačniji i češći odabir. Najpraktičnije i najpovoljnije je, svakako, iznajmljivanje svečanih, odnosno svadbenih salona kojih je sve više u našem gradu.

Kako bismo vam pomogli u odabiru, u nastavku donosimo listu 5 najopremljenijih i najpopularnijih salona u Banjoj Luci. Svaki od njih nudi određene prednosti i pogodnosti, pa ćete u skladu sa tim sigurno lako donijeti pravu odluku.

Svadbeni salon Sajam

Na lokaciji Banjalučkog Velesajma, a otud i sam naziv, nalazi se svadbeni salon “Sajam”. On spada u red najkorišćenijih salona u našem gradu, jer pruža one osnovne najbitnije segmente – dobru lokaciju, dobru uslugu, kvalitetnu hranu, pomoć u dekorisanju sale i klimatizovan prostor.

svadbeni salon sajam

Salon Astorya

Salon Astorya je idealno mjesto za sve one koji prave velike svadbe, jer nudi do nevjerovatnih 700 sjedećih mjesta. Nalazi se nedaleko od centra grada i ima optimalan broj parking mjesta. Sam enterijer je ugodan i sređen, sa dobrom klimatizacijom, opremom i uslugom. Zato, ukoliko planirate da pravite zaista veliko slavlje, ovo bi bila idealna lokacija.

svadbeni salon astorya

Hotel Bosna

Hotel Bosna je nadaleko čuven i popularan, a svoju dugu istoriju duguje upravo kvalitetu usluge i poziciji koju nudi. Naime, nalazi se u samom centru grada i pruža klasičan, luksuzan ambijent. Mladencima su na raspolaganju dvije velike sale – Kristalna sala i Piano bar. Prva nudi 400 mjesta, a druga 300, pri čemu je prostor u obje moguće organizovati prema potrebama događaja. Praktična strana svega je što se sale nalaze u sklopu hotela, pa tako mladenci i gosti koji dolaze iz daljih mjesta mogu odsjesti na istoj lokaciji.

hotel bosna banja luka

Svečani salon Jelena

Još jedna lokacija koja nudi kompletnu uslugu na zavidnom nivou je i nedavno otvoren svečani salon “Jelena”. Sa čak 400 sjedećih mjesta i timom koji može da uradi organizaciju događaja do najmanjih detalja, ovo predstavlja možda i najidealni spoj za vaše svečane događaje. Izvanredna lokacija sa raspoloživim parkingom nije jedina prednost ovog salona. Naime, “Jelena” je luskuzno ali neutralno sređen salon, tako da svi mladenci mogu da ga u potpunosti srede po svojim preferencijama i željama. Osim svega ovoga, mladencima i gostima je na raspolaganju i smještaj u hotelu “Jelena” koji se nalazi odmah do salona. Za više informacija i fotografija pogledajte njihovu Facebook stranicu.

svecani salon banja luka

Restoran Aquana

Ne tako dugo kao Hotel Bosna, ali opet sa nizom godina iza sebe, posluje i restoran u sklopu “Aquana” kompleksa. Sa 250 sjedećih mjesta predstavlja sjajnu lokaciju za organizovanje raznih vrsta proslava, a tu se naravno ubrajaju i svadbe nešto manjeg obima. Nudi prilično moderan i upečatljiv ambijent, sa jakim bojama, pa je tako idealan izbor za mladence koji vole upravo takav stil.

restoran aquana