Stalak “sve u jednom”

Stalak za cipele vjerovatno nije dovoljan kako biste potpuno organizovali svoj ulazni prostor, dio doma koji često zanemarimo, a koristimo svakodnevno.

Dizajner iz Toronta, Jason van der Burg – “Urbanvorm Design” kreirao je višenamjenski komad namještaja koji služi za odlaganje stvari.

Napravljen od čvrstog tvrdog drveta, “Leaning Loop” služi za vješalice, a takođe ima i funkciju police i ogledala, magnetnu ploču, stalak za ključeve i cipelarnik.

Za ovaj komad namještaja neophodan je zid koji preuzima najveći dio zadatka – na temelju police i čuva savršenu ravnotežu. Mali branici na zadnjoj površini i dnu osiguravaju da se zid ne ošteti. Odlično se uklapa u malim stanovima, hodnicima, spavaćoj sobi, kupatilu ili kancelariji. Generalno, gdje god vam je potrebno.

Ono što je zaista dobro, ova vješalica tipa “sve u jednom” – je kompaktna. U modernim stanovima koji nisu toliko prostrani, stalak u hodniku je prijeko potreban. Oslanjajuća vješalica može biti kao osnovno mjesto ostavljanja jakne, ali je možete smjestiti i u ostavi i koristiti prema potrebi kada imate goste.

ll_111214_01-630x945

Leaning-Loop-Jason-van-der-Burg-2-600x928