PRETVORITE IDEJE U STVARNOST: „BX Kamen“ za novi vizuelni identitet vašeg doma

Prirodni kamen se već dugo koristi za uređenje enterijera i eksterijera. Ovaj materijal savršen je za realizaciju bilo koje dizajnerske ideje jer se uklapa u unutrašnjost svakog doma.

Potkrovlje, minimalizam, moderno, klasika i drugi stilovi dizajna enterijera danas se ne mogu zamisliti bez prirodnog kamena. Ovaj materijal savršeno odgovara svakoj sobi, uključujući kupatilo i balkon. Najbitnije je ne pretjerivati ​​i skladno dopuniti kamen drugim materijalima.

 

 

Ukoliko želite stvoriti savremeni prostor koji je prirodan, jedinstven i dobro dizajniran „BX Kamen“ je najbolje rješenje. Luksuzan i najkvalitetniji prirodni „BX Kamen“ stvoriće estetski privlačne i trajne površine koje ne može nadmašiti ni jedan drugi materijal.

 

 

Zavisno od ukusa, imate mogućnost izbora različitih nijansi kamena, od najtamnijih, do potpuno svijetlih vrsta, u sjajnoj, mat ili hrapavoj završnoj obradi. Primjena BX kamena u enterijeru i eksterijeru ima neograničene mogućnosti, od oblaganja podnih i zidnih površina, stubišta, izrade kamina, namještaja i elemenata u prostoru kao što su stolovi, barovi, stubovi, ali i kuhinja, kupatila, vellnessa, bazena, staza…

 

 

Način primjene kamena, kao i konačna obrada koja definiše završne efekte, zavisi od ukusa, potreba i finansijskih mogućnosti investitora. Jedna od završnih faza obrade ovog materijala je izrada dekorativnog kamena. Zid obložen dekorativnim kamenim oblogama ili dekorativnim kamenom može da promijeni cjelokupan izgled i osjećaj prostora, stvarajući  prijatnu, toplu, opuštajuću atmosferu. Najbolja upotreba dekorativnog kamena je kada ga koristite za naglašavanje određenih dijelova vaših prostorija.

 

Pošto dekorativni kamen ostavlja zanimljiv i upečatljiv utisak, koji odiše luksuzom i atraktivnošću, preporučuje se da se postavi na jedan zid koji se želi naglasiti, što je jedna od mogućnosti za osvježenje postojećeg ili za planiranje novog enterijera. Tom prilikom posebnu pažnju treba posvetiti i osvjetljenju. Savjet stručnjaka je izbjegavati upotrebu centralne rasvjete. Najidealnije rješenje je rasvjeta u vidu stonih i zidnih lampi. Zid na kojem su postavljene kamene ploče, dodatno možete dekorisati policama sa knjigama, fotografijama i drugim različitim ukrasima i dekorativnim predmetima.

Dekorativni “BX Kamen” je pravi izbor za vas ako u svom domu želite imati motiv prirode, rustikalan izgled kamenog zida ili elegantan i moderan enterijer. Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981. Više informacija dostupno je na njihovom sajtu, kao i na Fejsbuk i Instagram profilu.

 

Pretvorite vaše ideje u stvarnost. “BX Kamen” će u vaš prostor unijeti posebnu atmosferu i dati mu novi vizuelni identitet. Ukrasite dom po svom ukusu i uživajte u savršenom dekoru prostora.

(A.M)