Pametna kuća na Bahamima

Ovaj predivan stan se nalazi u sigurnoj i lijepo uređenoj zajednici Balmoral.

Savremena kuhinja koja je rađena po narudžbi može se pohvaliti izvrsnim talijanskim mat kvarcnim vodopadnim pločama i opremljena je svim pametnimim uređajima.

Veliki dnevni boravak je otvorenog plana sa španskim porcelanskim podovima velikog formata. Čitav stan je ukrašen umjetničkim djelima  poznate bahamske umjetnice – Angelice Wallace- Whitfield.

 

Drugi sprat sadrži drugu glavnu spavaću sobu sa umjetničkim djelima po mjeri i dvije prostrane spavaće sobe za goste.  Djelomično natkrivena otvorena krovna terasa upotpunjuje paket, sa biljarskim stolom za sve vremenske prilike, frižiderom za piće, pećnicom za pizzu na drva i prostorima za sjedenje, zajedno s umjetničkim djelima Junkanoo po mjeri.

Na trećem spratu se nalazi glavni apartman sa pogledom na okean i prirodu od 360 stepeni kroz svjetleći sistem panoramskih prozora otpornih na uragane, sa električnim pametnim zastorima uključujući dvoslojni ormar i dizajnersko sopstveno kupatilo sa duplim toaletom. D

Klizna vrata po mjeri vode do velike Trex palube s aluminijskom pergolom po mjeri dizajnera s bujnim uređenim dvorištem sa sistemom za navodnjavanje, vanjskim osvjetljenjem, bazenom sa slanom vodom od 19 stopa s grijačem bazena s pametnim fontanama i Sonos vanjskim zvučnim sistemom.

Privatni seoski klub Balmoral nudi zadivljujući bazen i bar pored bazena, dobro opremljenu teretanu, restoran i bar, te teniske sadržaje svjetske klase, zajedno sa The Pantry, lokalnom trgovinom osnovnih namirnica.