Ovo su najromantičnija hotelska kupatila koja možete pronaći na svijetu

Kupatilo je mjesto opuštanja i odmora za većinu nas. Uostalom, postoji li išta opuštajuće od toplog tuša, nakon dugog dana punog obaveza? Još važnije je hotelsko kupatilo, jer je posebno tokom praznika važno uživati ​​u svakom minutu i posvetiti vreme sebi. Izdvojili smo neke od najseksipilnijih i najromantičnijih kupatila koje se mogu naći u najvećim hotelima na svijetu, koje se ističu svojim dizajnom i jedinstvenom estetikom.

Jedinstven dizajn, ugodne vibracije, uživanje!

 

Coqui Coqui Mérida, Meksiko

 

glow.gr

 

Nalazi se u Meksiku, u idiličnom pejzažu, koji je sam po sebi dovoljan da posjetiocu ukrade srce od prve minute. The Coqui Coqui Hotel ima izuzetno impresivnu apartmana koji nude sve usluge gostima. Međutim, prostor koji nesumnjivo krade predstavu je kupatilo! Mramorni pod, zlatni komadi koji daju osjećaj luksuza prostoru i naravno, grimizne zavjese od somota čine jedinstvenu postavu koja podsjeća na nešto iz Belle Époquea iz 1880. godine.

 

Aman Tokio, Japan

 

glow.gr

 

Moderna arhitektura, minimalna estetika. Ovako se može opisati hotel Aman koji se nalazi u Tokiju, Japan. Gosti koji se odluče za boravak u jednom od apartmana koji se nalaze na višim spratovima hotela, imaju jedinstvenu privilegiju. Šta je ovo? Imaju priliku da uživaju u jedinstvenom pogledu tokom cjelog dana, čak i dok su u kupatilu svoje sobe. Posvuda su veliki prozori i zaista, nema više opuštajućeg osjećaja.

 

Vik, Čile

 

glow.gr

 

Kreacija je norveško-urugvajskog milijardera i nalazi se na listi najtoplijih luksuznih hotela u Čileu, ne samo zbog odlične lokacije – nalazi se u planinama i okružen je ogromnim drvećem – već i zbog svog jedinstvenog dizajna. Svaka Vikova soba za goste je pravo umjetničko djelo! Vik Suite je “dijamant” hotela i ima najimpresivnije kupatilo, sa ogromnim prozorima i veličanstvenim pogledom koji možete pronaći u njemu!

 

Atlantis The Palm, Dubai

 

glow.gr

 

Dubai je idealan za opuštajuće odmore, daleko od brzih, evropskih ritmova i idealan je izbor za ljubitelje luksuznog života. Je Iotel Atlantis je deluxe hotel klase, koji nudi jedinstven doživljaj za posjetioce. Kako bi izgledala opuštajuća kupka ispred ogromnog akvarijuma prepunog već rijetkih riba koje nećete naći nigdje drugdje na svijetu? Ako planirate posjetiti ovaj hotel, svakako odaberite podvodni apartman!

 

Silo Cape Town, Južna Afrika

 

glow.gr

 

Ovo je jedan od najvećih projekata u Cape Townu i nije slučajno što je atrakcija za one koji putuju u ovo mjesto, ali i za ljubitelje interijera. U Silosu , sa šest spratova, ističe se jedinstvenim dizajnom i pruža prekrasan pogled. Svaki od apartmana ovog luksuznog hotela ima epsko kupatilo ogromnih dimenzija, okruženo velikim prozorima koji gledaju na planinu Stol. Jasno je da je to jedno od najljepših i najposebnijih hotelskih kupatila koje se mogu naći u cijelom svijetu.

 

Konzervatorijum Amsterdam, Holandija

 

glow.gr

 

Želite da dogovorite putovanje na evropsku destinaciju, a ne znate koga da odaberete? Amsterdam u Holandiji je idealan izbor i ako se odlučite, za svoj boravak treba da izaberete hotel Conservatorium ! Čuveni apartman “Volim Amsterdam”, koji nosi potpis poznatog italijanskog dizajnera Piera Lissonija i njegov zaštitni znak, je veoma posebno kupatilo koje magnetizira oči. Veliki tuševi, mermerni pod i drveni detalji, čine jedinstvenu postavku koja će vam zaokupiti srce.

 

Ritz Carlton, Hong Kong

 

glow.gr

 

The Ritz Carlton nalazi se u Hong Kongu i je doduše jedan od njegovih najpoznatijih i poznatih hotela. Osim luksuznih apartmana koji zadovoljavaju i najzahtjevnije goste, ono što se u ovom hotelu ističe nesumnjivo je kupatilo. Ovo je ogromna soba, sa pogledom na grad i planine, koja oduzima dah i naravno, posebno noću nudi jedinstven doživljaj uživanja i opuštanja posjetitelju. Ima li šta bolje?

 

Four Seasons Hotel Firenze, Italija

 

glow.gr

 

Italija je obavezna destinacija u ovo vrijeme i nudi mnogo različitih opcija onima koji je posjete. U Firenci, međutim, postoji poseban, luksuzan hotel, koji okuplja dovoljno ljudi koji žure u njega da se izbliza dive njegovoj posebnoj ljepoti i dožive vrhunski užitak. Vrhunski Royale Suite u Four Seasons Hotelu Firenze , nesumnjivo je stub privlačnosti i to ne nepravedno! Glavno kupatilo apartmana moglo bi da stoji samostalno kao dodatna prostorija, jer pored ogromne đakuzi kade i beskrajnog, mermernog poda, ima i privatnu terasu, što ga automatski svrstava u sam vrh svih svijet.

GLOW.GR