OSVOJITE IZBJELJIVANJE ZUBA: Uz Centar “Dr Biljanović” do blistavog osmijeha

Samopouzdanje je ključ nevjerovatnog prvog utiska, a najlakši način da brzo povećate samopouzdanje je blistavo bijeli osmijeh. Lijepi i njegovani zubi trebali bi biti prioritet svakom čovjeku, ne samo iz estetskih, nego i iz zdravstvenih razloga.

Stručnjaci navode da kombinacijom dobre oralne higijene i stručnih zahvata gotovo svako može imati osmijeh poput holivudskih zvijezda.

Jedan od najjednostavnijih, najbržih i najučinkovitijih načina kako osvježiti osmijeh je izbjeljivanje zubi. Zbog toga i ne čudi što je to danas jedna od najtraženijih stomatoloških usluga.

Dr Tanja Biljanović, vlasnica Centra za savremenu i estetsku stomatologiju “Dr Biljanović” kaže da je prirodna boja zuba određena njihovom građom i razlikuje se od čovjeka do čovjeka.

Ona pojašnjava da je razlika u boji najizraženija na očnjacima koji zbog masivne dentinske mase mogu imati vrlo naglašenu smeđu nijansu.

Prema njenim riječima, tamnjenje zuba pojavljuje se kod svih ljudi. Kod nekih u manjoj, kod nekih u većoj mjeri.

„Zubi s vremenom prirodno tamne ali krivci za promjenu boje zuba nalaze se i u vašim prehrambenim (kafa, čaj, vino) i drugim navikama (pušenje)“, navodi ona.

Istraživanja potvrđuju da je osmijeh jedna od najatraktivnijih karakteristika koje posjedujemo, karakteristika koja dokazano podiže naše, ali i raspoloženje ljudi oko nas.

Kako biste postigli osmijeh o kojem ste oduvijek sanjali tu je Centar za savremenu i estetsku stomatologiju “Dr Biljanović”.

Moderne metode, iskustvo stručnjaka, ali i najinovativniji uređaji u Centru “Dr Biljanović” postavili su ljestvicu visoko u stomatološkom svijetu.

Dr Biljanović navodi da se u njihovoj stomatološkoj ambulanti posebna pažnja posvećuje zubnoj estetici.

„Tehnologija, materijali i metode kojima se izbjeljuju zubi posljednjih su godina sve napredniji, a na tržištu postoji čitav niz takvih proizvoda i usluga, od kojih su neki namijenjeni profesionalnim zahvatima, dok ostale čak možemo primjenjivati sami kod kuće“, kazala je dr Tanja.

Ona kao najuspješniju metodu izbjeljivanja zuba sa najboljim rezultatom preporučuje izbjeljivanje tzv. “ZOOM” tehnologijom.

Dr Biljanović pojašnjava da je ova tehnika nastala u SAD-u, čiji stručnjaci drže prvo mjesto u svijetu kada je u pitanju područje estetske stomatologije.

„’ZOOM’ tretmani traju oko jedan sat tako što se prvo nanese gel koji ostaje na zubima tokom 15 – 20 minuta, potom se uklanja, a zatim se ponovo nanosi tanki sloj gela. Taj ciklus se ponovlja tri do četiri puta. Ovakvom tretmanu najčešće prethodi tretman uklanjanja tvrdih i mekih zubnih naslaga ultrazvučnim instrumentima i pjeskarenjem (poliranjem) zuba. Već nakon jednog tretmana izbjeljivanja zubi su svijetliji za čak šest do osam nijansi“, kaže dr Biljanović.

Ona navodi da je sam postupak potpuno bezbolan, te da ne predstavlja nikakvu neugodnost za pacijenta. Takođe, navodi dr Tanja, ova metoda ne oštećuje površinski sloj gleđi.

Izbjeljivanjem zubi u ordinaciji “Dr Biljanović” naglasićete njihovu prirodnu ljepotu.

Centar “Dr Biljanović” poklanja najsrećnijem pratiocu na njihovom instagram profilu profesionalno izbjeljivanje zuba.

I zato, ako skrivate osmijeh, ako ste nezadovoljni bojom vaših zuba ovaj giveaway je baš za vas. Od blistavog osmijeha dijeli vas nekoliko koraka i malo sreće… Nagradna igra traje do petka, 16. septembra, a više detalja o uslovima učešća možete saznati na instagram profilu “Dr Biljanović”.

Kažu da kada se osmjehnemo životu, život nam uzvraća istom mjerom, osmijehom. Zdrav i blistav osmijeh dobićete uz pomoć stručnjaka iz Centra za savremenu estetsku stomatologiju “Dr Biljanović”. Nalaze se u ulici Bulevar Stepe Stepanovića 61. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona 066 116 600 i 051 262 060.

Osmijeh je neopisiva ljudska gestikulacija koja vrlo često govori više od riječi. Brigu o vašem osmijehu prepustite stručnjacima iz ordinacije Dr Biljanović.

(A.M.)