Najurednija žena u Americi otkriva trikove koji će vam olakšati sređivanje doma

Zbog sjajnih trikova, Amerikanka Aleksandra Kostelo je postala TV zvijezda, a njen video-snimak u kome pokazuje zanimljiva rješenja postao je viralan.

Profesionalna organizatorka Aleksandra Kostelo živi u najbolje organizovanoj kući u Americi, a ističe da je samo uz pomoć nekoliko stvari transformisala svoj životni prostor.

Aleksandra napominje da vam za to neće biti potreban ogroman budžet, već dobar plan.

U razgovoru za britanski “Dejli mejl”, organizatorka je otkrila prvi savjet, a riječ je o razvrstvanju stvari na one koje često koristite i na one koje su neupotrebljive. A trik se krije u tome što upotrebljive stvari možete da učinite organizovanim i pristupačnim upravo pomoću neupotrebljivih predmeta.

Pravi primjer za to je pleh za pečenje koji rijetko koristite. U njemu možete da razvrstate začine, koje ćete potom lakše pronaći. Aleksandra navodi da stari stalak za sušenje suđa može da postane odličan predmet u kome ćete organizovati fascikle i materijale u kancelariji.

Na kraju, ova žena savjetuje da svake večeri izdvojimo 15 minuta za izbacivanje nepotrebnih stvari iz kuće i za malo sređivanje kako nas na kraju sedmice ne bi sačekao ogroman nered.

Kostelova je sve trikove otkrila u video-materijalu koji je okačila na svom kanalu, a praktični savjeti su oduševili domaćice širom svijeta.

(b92.net)