Na prodaju vila u kojoj je Britni Spirs snimila svoje najpopularnije kadrove

I dok je pop princeza, Britni Spirs, posljednjih dana u naslovima brojnih magazina zbog pravne borbe sa svojim ocem, još jedan aspekt njenog života našao se pod lupom budnih reportera…

Prema navodima, vila u kojoj je snimala nekoliko svojih spotova, od kojih je napopularniji onaj za baladu Sometimes, stavljena je na prodaju. Kao što se vjerovatno melanholično sjećate, u spotu možemo uživati u slikovitim prizorima Paradise Cove i doka, ali i same vile, smještene na uzvišenju sa kog se pruža pogled na Nikolas kanjon i El Sol Country plaže. Prethodno, vila je svoje vlasnike promijenila u maju 1986.godine, što znači da je ovo prvi put da je dostupna za kupovinu tokom trideset pet godina. Kako saznajemo, njeni potencijalni novi vlasnici će moći da uživaju u njene četiri spavaće sobe i pet kupatila, ukoliko su voljni da plate 44.5 miliona dolara!

Ali, po toj cijeni ćete dobiti mnogo toga. Veličanstveno imanje okupira prostor od 1.9 hektara i ima svoju privatnu plažu. Sa uglađenom fasadom sa čistim linijama i staklenim zidovima, vila je originalno dizajnirana 1949.godine od strane Klifa Meja, koji se smatra ocem arhitekture kalifornijskih rančeva. Ova vila se svakako ne može opisati kao ranč jer posjeduje otvoreni plan prostora sa fokusom na prelaz između otvorenih i zatvorenih prostora.

Po inicijalnom planu, vila je bila jednospratna, ali joj je dodatni sprat dodat 1977.godine. Vijugava staza vodi vas do prostrane glavne kuće koja mjeri oko 500 kvadrata, pri čemu svaka prostorija ima pogled na Pacifik. Dekor je savršeno odabran, u skladu sa plavetnilom okeana, pa njime dominira bijela boja.

Kada se radi o prostorijama, na rasplaganju su vam dnevni boravak u kombinaciji sa sobom za sjedenje, kompletiran kaminom i francuskim vratima koja se otvaraju prema dvorištu, kuhinja sa dva ostrva, barom za doručak i ogromnim frižiderom, soba za bilijar, zabavu i gledanje filmova i mnogo toga drugog. Slikoviti prozori, plafoni sa vidljivim gredama i podovi od kamena i drveta mogu se vidjeti u enterijeru čitave vile, dok je tu takođe i kućna kancelarija sa ugradnim radnim stolom i policama.

Na spratu iznad, vlasnički apartman okarakterisan je katedralnim plafonima sa kaminom i francuskim vratima koja se otvaraju prema masivnoj terasi, odakle se pruža pogled na baštu, kao i đakuzi, saunu i dve gostinjske kuhinje.

Iako pop princeza nije zapravo živjela u ovoj vili, pedigre koji joj je podarila po svemu sudeći je vječan.

(Luxlife.rs)