Velelepna vila koja spaja prirodu i luksuz

Tržište nekretnina prošlo je kroz brojne uspone i padove tokom prethodne godine, što se umnogome odrazilo na naše poimanje luksuza…

Ipak, kada se radi o San Francisku, scena luksuznih vila ponovo oživljava, zajedno sa rastom prodaje i njihovih cena. Jedan preduzetnik je upravo završio radove na kući u Cow Hollow, i stavio je na tržište po ceni od 46 miliona dolara. Ukoliko se proda po toj ceni, budući da nije rađena po željama potencijalnih vlasnika, ona će biti najskuplja ikada prodata u San Francisku.

Sa šest spavaćih soba, vila se nalazi na parcel trostruke širine, a meri oko 1.200 kvadrata, na svoja tri nivoa. Ona je amblem biofilnog dizajna, što predstavlja novi trend u skladu sa kojim se domovi grade prioritizujući prirodne materijale, svetlost, ventilaciju i tehnologije za filtriranje vazduha i vode. Ova vila ima brojne energetski efikasne i wellness osobine, poput solarnih panela, farbe bez toksina, trostrukih prozora i vrata, prikupljanja kišnice i MERV-13 sistema filtracije vazduha.

U njenom enterijeru, motorizovana ulazna vrata, za koja vam je potrebna biometrijska identifikacija, otvaraju se prema dvospratnom atrijumu sa dugačkim akcentnim zidom. Perspektivni kupci mogu takođe videti plutajuće stakleno stepenište i reflektivne bazene u enterijeru, dok ih dalje istraživanje vodi do tri interna kamina i dva prostora za logorske vatre u eskterijeru, teretane sa prostorom za vežbanje na otvorenom, bazena idealnog za sesije plivanja, odvojenog spa odeljka sa staklenom saunom i parnim tušem koji nudi hromoterapiju.

Druge pogodnosti uključuju privatni bioskop, vinski podrum, Tesla Powerwall i svetlosne elemente koji imitiraju prirodne forme.

U eksterijeru, maleno, ali besprekorno uređeno zadnje dvorište ima kameni deo, travnjak, letnju kuhinju i zimzelene obode, kojima se skriva od radoznalih pogleda komšiluka. Gornji spratovi se otvaraju prema terasama, dok se na krovu nalazi otvorena loža sa pogledom na zaliv, koji se pruža od Golden Gejt mosta pa sve do Alkatraza.

Kako brojni stručnjaci tvrde, ova vila je jedna od najređih u San Francisku, te stoga veruju da će veoma brzo pronaći svog vlasnika, koji će se teško odlučiti da se odvoji od nje, čim se useli.

(Luxlife.rs)