Moderna meksička kuća

Ova moderna vila za odmor predstavlja pravi dragulj meksičke arhitekture koji osnovu pronalazi u krajnje jednostavnom dizajnu.

A upravo je taj jednostavan dizajn omogućio da ovaj prostrani dom istovremeno izgleda i kao odlično mjesto za okupljanje i druženje sa prijateljima, ali i kao privatan kutak za odmor i razonodu. Kao što i sami možete primetiti, postavka ove kuće poziva na relaksaciju i uranjanje u raskošnu prirodu koja je okružuje sa svih strana.

 

Ovo je u suštini tradicionalna kuća koja je modernizovana i u potpunosti prilagođena potrebama velike porodice. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka, prostrane kuhinje i simpatične trpezarije koja se, zahvaljujući svom otvorenom tlocrtu, istovremeno može koristiti i za organizovanje zabava odnosno porodičnih okupljanja.

Zidove ove udobne kuće krase velika staklena klizeća vrata koja omogućavaju dobru cirkulaciju vazduha ali i sasvim dovoljno sunčeve svjetlosti tokom dana. Glavna spavaća soba ima veliki bračni krevet i sopstveno kupatilo sa tušem, dok manja soba ima dva kreveta i kupatilo.

A ukoliko ste više raspoloženi da ljetnje dane provodite na otvorenom, tu je i veliki bazen u zelenom dvorištu koje uživa u preljepom travnjaku tokom cijele godine. Ovo zaista djeluje kao pravi mali privatan raj na zemlji, posebno u ljetnjim mjesecima kada siesta postaje sinonim za užitak!